Feest

Feest in de Hallen Studio's

Mogelijkheden

Samen met je collega’s, vrienden, familie of genodigden dansen tot in de latere uren. Met de combinatie van beide studio’s of juist met meerdere onderdelen in één, alles is mogelijk. Zowel voor een meer borrelsetting als een dansfeest is de locatie geschikt. Eventueel kan het feest ook aansluitend aan een diner gevierd worden.

Door de aanwezige lichtfaciliteiten is de ruimte elke keer weer om te toveren in de feestlocatie passend bij jullie wensen.

Studio's

Studio 1

Studio 1 is een ‘white box’ en daarmee volledig eigen te maken. De ruimte is ook goed in te zetten als feest aansluitend aan een diner in de andere studio. 

Vele mogelijkheden met projectie en/of LED-verlichting.

De ruimte is geluidsdicht van de andere af te scheiden en daarmee perfect om een knallend feest te geven! 

Studio 2

Studio 2 heeft een oppervlakte van 480 m2 en een hoogte van ruim 5 meter. Een frisse look-and-feel in een industrieel decor. De oude tramdeuren en de rauwe bakstenen muren geven karakter aan de ruimte.

Deze sfeer is in combinatie met de zeer ruim aanwezige LED-verlichting kan een mooie feest setting gecreëerd worden. 

De ruimte kan zowel gesplitst worden als in z’n geheel ingezet worden. Met diverse opstellingen kan de ruimte totaal naar wens ingezet worden voor een mooie avond.

Mollie

Extra service

Als locatie kunnen wij full service ondersteunen in het voortraject. Samen kijken we naar de perfecte manier om jullie avond invulling te geven.

We hebben meerdere partners in techniek, decoratie en catering. Daarnaast hebben we ook ervaring met de facilitaire kant ondersteunen als in beveiliging, kluisjes etc.

Onze vergunning heeft een standaard eindtijd van 2:30 uur (vrij – za) maar heeft de mogelijkheid op uitbreiding op deze eindtijd. Vraag ons gerust naar de opties!

Inspiratieboek

Bekijk het inspiratieboek van feesten en kom meer te weten over de mogelijkheden in De Hallen Studio’s.

Eerdere Feesten in De Hallen Studio's

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch