Feest

Feest in de Hallen Studio's

Mogelijkheden

De Hallen Studio’s heeft de naam ‘studio’ niet zomaar ergens aan te danken. Vanaf het eerste moment ontvangen wij tv-programma’s en al in de verbouwing van het pand is hier goed over nagedacht.

Ruime licht- en geluidfaciliteiten, een goede aan- en afvoerplek voor materialen, decoropslag ruimte en veel backstage ruimte maken het een ideale locatie voor het opnemen van programma’s.

Studio's

Studio 1

Studio 1 heeft alles in zich voor een knallend feest. De ruimte is geluiddicht in het pand gebouwd en dat maakt dat je er tot in de vroege uurtjes los kunt gaan. 

Met de aanwezige lichtfaciliteiten kun je de ruimte helemaal naar wens of concept aanpassen.

Combineer de ruimte bijvoorbeeld met Studio 2 voor het aansluitende feest bij een diner.   

Studio 2

Studio 2 heeft een oppervlakte van 480 m2 en een hoogte van ruim 5 meter. De karakteristieke elementen van de ruimte met de bakstenen muur, het spantendak en de oude tramdeuren geven de basis voor een uniek decor.

De vele trussen en lichtfaciliteiten in het spantendak kunnen te gekke effecten creëren om het feest optimaal aan te wakkeren. 

Leuke extra tijdens het feest is het inzetten van de vide. Denk bijvoorbeeld aan een intiemere plek voor karaoke, silent disco of een plek voor een speciale act. Net even ‘buiten’ het feest maar door de glazen wand ook nog onderdeel van het geheel. 

Mollie

Extra service

Als locatie kunnen wij full service ondersteunen in het voortraject. Samen kijken we naar de perfecte manier om jullie product onder de aandacht te brengen.

We hebben samenwerkingen met diverse partners waardoor we invulling kunnen geven aan bijvoorbeeld catering, decoratie, meubilair en technische faciliteiten. Zij hebben ook veel ervaring om dit goed te laten aansluiten op jullie concept.

Niks is vast en mocht je zelf ook een goede samenwerking hebben met een partner is die natuurlijk welkom.

Inspiratieboek

Bekijk het inspiratieboek van feesten en kom meer te weten over de mogelijkheden in De Hallen Studio’s.

Eerdere Feesten in De Hallen Studio's

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox