Eva Jinek’s nieuwe talkshow vanuit De Hallen Studio’s: een cultureel hart in Amsterdam

Jinek nieuwe talkshow

Vanaf september zullen wij, De Hallen Studio’s, dagelijks het podium bieden aan Eva Jinek en haar nieuwe tv-programma. AVROTROS heeft dit nieuws onlangs bevestigd. Wij zijn ontzettend trots op deze samenwerking die perfect aansluit bij de culturele doelstellingen van de show en kijken ernaar uit om deze iconische talkshow te hosten.

De Perfecte Match: cultuur en locatie

De keuze voor onze locatie is geen toeval. Gelegen in het culturele hart van Amsterdam West, bieden wij een unieke omgeving die perfect past bij de visie van Jinek’s nieuwe programma. “Deze locatie te midden van een rijk cultureel aanbod sluit goed aan bij cultuur, dat een belangrijke pijler van de talkshow vormt,” aldus een woordvoerder van AVROTROS. Door de show in Amsterdam te hosten, willen we de culturele sfeer en doelstellingen van het programma versterken, iets wat volgens de omroep in Hilversum moeilijker te realiseren zou zijn.

De Hallen Studio’s

Onze locatie is niet alleen modern en goed uitgerust, maar ook gelegen in een gebied dat bruist van creativiteit en cultuur. Deze omgeving biedt een inspirerende achtergrond voor een programma dat cultuur hoog in het vaandel heeft. Bovendien hebben wij ons bewezen als één van de meest duurzame locaties, iets wat bij de renovatie van de oude tramremise volledig doorgevoerd is. Ons pand is volledig gasvrij, we werken met groene stroom en onze indrukwekkende klimaatinstallaties zorgen door middel van de opslag van regenwater voor koeling in het pand met een co2 afname van meer dan 50%.

Een duurzame en culturele samenwerking

Wij staan bekend om onze toewijding aan duurzaamheid. Naast de eerdergenoemde duurzame initiatieven van het pand en onze werkzaamheden, gaat onze visie over meer dan dat. Het gaat over de verantwoordelijkheid om stil te staan bij alle activiteiten die hier plaatsvinden. Als organisatie hebben wij al langer de focus om naast commerciële activiteiten meer en meer ruimte te maken voor initiatieven die cultuur behartigen. Initiatieven die “het podium” wellicht (nog) niet kunnen krijgen, zoals beginnende cabaretiers of startende kunstenaars, maar ook initiatieven die de buurt om ons heen meer verbindt.

Een toekomst vol cultuur en inspiratie

Wij bieden graag deze ruimte omdat we daarmee bij willen dragen aan duurzaamheid én verbinding. Wij zijn enorm trots op deze samenwerking en kijken uit naar de impact die deze nieuwe show zal hebben.

Jinek

——

Meer weten over de Hallen Studio’s? Check onze nieuwspagina of bezoek de website.

Header afbeelding: Linda Stulic

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch