Eventcase: Bar Mitswa feestavond

bar mitswa feestavond

Bij De Hallen Studio’s zijn we er trots op om hele diverse evenementen te hosten. Een recent voorbeeld hiervan is de prachtige Bar Mitswa van Jayden, die plaatsvond in onze locatie. Dit feest geeft de veelzijdigheid van onze locatie om evenementen op maat te creëren goed weer.

Een spectaculaire start bij de entree

De gasten werden verwelkomd in onze entree, waar de “festival ervaring” direct begon. Spectaculair, bewegend licht in verschillende kleuren verlichtte de ruimte, terwijl een voice-over, ingesproken door Jayden’s familie, door de achtergrond klonk. Dit zorgde voor een warme en persoonlijke ontvangst die iedereen meteen in de feeststemming bracht.

Een festival van smaak

Studio 2 werd omgetoverd tot een levendig food festival, compleet met diverse foodtrucks die een gevarieerd aanbod van heerlijke gerechten serveerden. Gasten genoten onder andere van vers bereide pasta, smakelijke pizza en verrukkelijke falafel, terwijl kleurrijk geklede hostesses de zaal rondgingen met nog meer lekkernijen. Voor het dessert werd een creatieve oplossing gevonden: een febomuur gevuld met cheesecakes en brownies, wat voor veel plezier en zoetigheid zorgde.

De decoratie in Studio 2 droeg bij aan de echte festivalsfeer. Het dak was versierd met een slinger van papieren vlaggetjes, lampionnen en veel sfeerverlichting. Elke foodtruck had een eigen terrasje, variërend van picknickbanken en bistrosets tot gezellige lounge hoeken, waardoor er voor elke gast een perfecte plek was om te ontspannen en te genieten van het eten.

Dans en spel

Voor de muzikale begeleiding stond er een podium van 4 bij 3 meter tegen een bakstenen muur, waarop een rode kever als DJ-booth fungeerde. Voor het podium lag een grote dansvloer waar iedereen de hele avond kon dansen. Maar dat was nog niet alles. Voor de jongere gasten en iedereen die zin had in wat extra vermaak, stonden er verschillende spellen klaar, zoals pingpongtafels, flipperkasten en tafelvoetbal. Op het balkon konden kinderen hun creativiteit kwijt door onder andere kettinkjes te maken met tokens.

Een onvergetelijke dag

De Bar Mitswa van Jayden was een dag vol vreugde, feest en onvergetelijke momenten. Uiteraard zijn wij als locatie  De trots dat we hebben bijgedragen aan deze bijzondere dag.


Benieuwd naar meer mogelijkheden in de Hallen Studio’s? Laat je inspireren op onze nieuwspagina of lees de eventcase van dit huwelijk. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch