Eventcase: Seaze the day yoga festival

Seaze the day yoga

De Hallen Studio’s is niet alleen de perfecte locatie voor grote diners, feesten en congressen maar het is ook een zeer geschikte locatie om even helemaal tot rust komen en één te worden met jezelf. Eind zomer 2018 vond namelijk het Seaze the day yoga festival bij ons plaats.

Tijdens dit evenement kwamen de gasten binnen via de Foyer waarna zij direct doorliepen naar Studio 2 Hier lagen alle yoga matten al voor hen klaar zodat zij direct konden beginnen met de training. Na een heerlijke yoga sessie van Adriene Mishler werden de gasten in de Foyer weer verrast met een gevulde goodiebag voor thuis!

de hallen studio's

Ontzettend gaaf om te zien hoe functioneel de Studio’s in te zetten zijn. Zien we jou bij het volgende festival?

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch