Eventcase: Amsterdam InBusiness

Amsterdam inbusiness

Amsterdam InBusiness, een onderneming vanuit de Gemeente Amsterdam, vierde afgelopen donderdag 15 november haar 10 jarig jubileum in onze Studio 2. Naast dat het een feestelijke middag was, was het ook een moment om de Internationale ondernemingen in Amsterdam te bedanken voor hun aanwezigheid in de stad. Rond het middag uur kwamen de gasten binnen via de Foyer. Hier werden ze geregistreerd en ontving iedereen een keycord met naam en bedrijf erop. De avond werd geopend door de directeur van Amsterdam Inbusiness, waarna ze het woord gaf aan de burgemeester van Amsterdam; Femke Halsema. De burgemeester sprak over het belang van deze Internationale bedrijven in de stad en de onderlinge samenwerkingen en innovaties die ontstaan.

Amsterdam inbusiness

Achterin de Studio was het ‘Amsterdam Square’ gemaakt; een informele huiskamer setting met prachtig zwart en goud meubilair van Koolhaas op Amsterdam-rood tapijt.

Tijdens het netwerk moment werden er heerlijke warme borrel items geserveerd van cateraar Van Dam Catering. Rond 20 uur was het evenement afgelopen en gingen de gasten op eigen gelegenheid naar huis. De Foyer werd vervolgens weer omgebouwd naar de opstelling van het RTL Late Night ontvangst, zodat ook deze gasten weer warm werden ontvangen.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch