TV programma: klassieke muziek bij Podium Witteman

Podium Witteman

Elke zondag wordt hét klassieke tv-programma van Nederland live vanuit De Hallen Studio’s uitgezonden. In Podium Witteman biedt Paul Witteman een podium aan artiesten binnen het klassieke genre. Dit doet hij samen met de huispianist en cabaretier Mike Boddé en de muzikale Floris Kortie.

Podium Witteman ontvangt elke uitzending verschillende gasten met bijzondere en uiteenlopende verhalen, en waarbij zij tevens jong talent de veel ruimte geven. Het programma overtreft de grenzen van klassieke muziek naar pop-, jazz- en wereldmuziek.

Al ruim zes jaar, vanaf januari 2015, vinden de opnames van Podium Witteman plaats in Studio 2 van de Hallen Studio’s. Het decor past perfect in deze karakteristieke ruimte waar de industriële details nog altijd terugkomen. De tramremise heeft haar sporen nagelaten met de bakstenen muren en de unieke hoge tramdeuren. Opgeknapt tot een frisse en toch warme studio.

podium Witteman in de hallen studio's

Ook backstage is de Hallen Studio’s voorzien van alle faciliteiten om de thuisbasis te zijn voor dit programma. Met een professionele kap/grime, zes kleedkamers, een Green Room voor tafelgasten en na-borrels en meerdere redactie/productiekantoren is alle gewenste ruimte aanwezig.

Vaste partner aan de technisch kant is NEP. Dankzij de noodzakelijke infrastructuur tussen de Hallen Studio’s en Hilversum wordt de live uitzending op de hoogste kwaliteit geleverd. De ‘dark fiber’ internetverbinding tussen de studio en Hilversum maken het mogelijk om snel en efficiënt uit te kunnen zenden. Meer weten over de technische mogelijkheden van de Hallen Studio’s? Lees hier verder over de samenwerking met NEP.

Podium Witteman wordt elke zondag uitgezonden om 18:15 uur op NPO 2.

Wilt u een keer de uitzending zelf bijwonen? Ga dan naar de NPO-website van Podium Witteman en meld u gratis aan! *COVID-19 update: er wordt tijdelijk geen publiek toegelaten bij tv opnames.*

televisie opnames in de hallen studio's

Benieuwd naar welke tv-programma’s er nog meer in de Hallen Studio’s opgenomen zijn? Lees meer over: RTL Late Night, De Wereld van Zappelin of DWDD Summer School  

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch