Tv programma: DWDD Summerschool

DWDD Summerschool

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Deze zomer presenteert DWDD weer een aantal Summer Schools. Inmiddels is het het derde jaar dat DWDD deze korte, bevlogen colleges van bevlogen sprekers mag opnemen.  De opnames van De Wereld Draait Door Summer School zijn in een intieme setting opgenomen in Studio 2. Voor dit programma werd er in Studio 2 van de Hallen Studio’s een compleet decor geplaatst waarin de karakteristieke tramdeuren een grote rol speelde. De uitzendingen zijn wekelijks op donderdagen vanaf 13 juni om 21.40 op NPO 1 te zien.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text] 

In het programma worden er korte colleges gegeven door inspirerende sprekers. De sprekers dit jaar zijn: Bart van Loo, Waylon, Femke van der Laan en Diederik van Vleuten. 

Bart Van Loo is in de eerste uitzending aanwezig en vertelt over de herkomst van de uitspraken ‘leven als een Bourgondiër’. Onze aartsvaders en hun feesten in onze Lage Landen tijdens de Middeleeuwen. Waylon is te zien in de tweede aflevering van het seizoen en vertelt en zingt sterke verhalen over de outlaws in de countrymuziek.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text] 

Femke van der Laan vertelt wat we volgens haar kunnen leren van verdriet. Het verlies van haar man, burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan, leerde haar een nieuw soort verdriet kennen. Het is een pleidooi over dat we te weinig ruimte voor rouw en verdriet in onze samenleving hebben. Diederik van Vleuten neemt ons mee met de reis van The Endeavour, ruim 250 jaar geleden. Waar James Cook een geschiedenis schreef van onschatbare waarde tijdens zijn zeereizen in de 18e eeuw. 

DWDD Summer School, vier donderdagen vanaf 13 juni, 21:40 uur, NPO1.
Foto’s: Annemieke van der Togt & Roy Beusker 
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch