Eventcase: conferentie Shopify Pursuit

Conferentie Shopify Pursuit

Deze week was de kick-off van de wereldweide conferentie tour van Shopify. In Amsterdam, in de Hallen Studio’s vond de tweedaagse Shopify Pursuit conferentie plaats. De conferentie stond in het teken van het verwezenlijken van ideeën, verkrijgen van nieuwe inzichten en leren van experts en van elkaar.

Shopify

Shopify is een Canadese webwinkelsoftware, maar groeit internationaal en heeft inmiddels ook in Europa een groot marktaandeel. Het platform helpt ondernemers bij het starten en laten groeien van een eigen E-commerce webshop. Dit jaar organiseert Shopify een wereldwijde conferentie in Mexico, Melbourne, Tokyo, Bangalore en Amsterdam.

De locatie

Voor de conferentie met een heel afwisselend programma werd de gehele locatie ingezet. Gasten werden in de foyer ontvangen en geregistreerd. Hier hadden ze de mogelijkheid om een koffie te drinken. In Studio 1 vonden er plenaire sessies van verschillende keynote speakers plaats. Deze was ingericht met een groot podium en een theateropstelling. Studio 2 was ingericht als groot plein. Hier vonden zowel de catering momenten gedurende de dag plaats, maar de gasten hadden er ook de mogelijkheid om in gesprek te gaan bij één van de stands over meerdere onderwerpen. Daarnaast vonden er gedurende de dag ook workshops plaats in Studio 2.

studio 1 conferentie shopify

Programma

Het evenement vond plaats op woensdag en donderdag. De gasten werden woensdagochtend met koffie en verse croissantjes welkom geheten. Daarna startte het programma met office hours in Studio 1 waarbij bezoekers persoonlijk advies konden krijgen van experts. Na een uitgebreide lunch, verzorgd door The Food Line-Up, vonden de workshops plaats in Studio 2 waarin bezoekers onder andere leerden hoe je een app bouwt. De dag werd afgesloten met een  borrel in De Kanarieclub.

Ook op donderdag was er weer een vol programma. In Studio 1 vonden er plenaire sessies van verschillende keynote speakers plaats. In Studio 2 waren er meerdere stents opgebouwd waar gasten informatie konden vergaren en een-op-een advies konden krijgen. Tijdens happy hour konden de gasten onder het genot van een hapje en een drankje terugkijken op een leerzame en inspirerende Shopify Pursuit.

conferentie shopify pursuit

Benieuwd naar een ander congres in Studio 2? Lees dan het artikel van het NRC “the Future of Work” congres. 

Liever direct contact? Check hier hoe je ons kunt bereiken of vul het contactformulier in zodat we contact kunnen opnemen.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch