Eventcase: feestelijk nieuwjaarsfeest Mollie

Mollie

Payment service provider Mollie vierde afgelopen week een feestelijk nieuwjaarsfeest. Het jonge, ambitieuze team was uitgenodigd om gezamenlijk een mooie start te maken voor het nieuwe jaar met als thema van de avond: Disney.

De ruimte

In studio 2 vond het Disney feest plaats. De ruimte was voor deze gelegenheid in tweeën gesplitst. Eerst was alleen het diner gedeelte zichtbaar. Daarna werd als verrassing een dans gedeelte tevoorschijn getoverd. In een feestelijk aangeklede foyer werden de gasten ontvangen. Vanuit daar kwamen ze aan in het eerste gedeelte van Studio 2 voor het diner. Later opende we de dansvloer.

Het feest

Het jonge team van Mollie bestaat uit jonge, nieuwsgierige werknemers met een passie voor de nieuwste technologieën en producten. De sfeer was informeel en gezellig. Feestelijk aangeklede zitjes in verschillende hoeken, kleurige kleden en lounge gelegenheid voelde het ontspannen en feestelijk aan. Er werd een walking diner gepresenteerd door Van Dam Catering. Medewerkers liepen rond met food en dranken. Ook waren er foodcourts waar verschillende koks live gerechten aan het bereiden waren.

Na het diner verplaatsen de gasten zich naar de andere kant van de zaal.  Boomerang, uitgeroepen tot beste coverband van Nederland, zette hier een spetterende show neer.

 

Benieuwd naar andere feesten in de Hallen Studio’s? Lees meer over het 10 jarig bestaan van WeTransfer of over Ballentine’s ADE event.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch