Eventcase: SvB talks opnames in Studio 2

SvB webinar

Sinds een aantal maanden ontvangen wij de Sociale Verzekeringsbank voor opnames van de “SvB Talks”. In opdracht van Buro van Oranje vinden deze opnames maandelijks plaats.

Reeks

In december 2020 vonden de eerste producties plaats. Studio 2 werd het decor van een talkshow setting. Buro van Oranje, producent van zakelijke tv, video en event producties, produceert de gehele reeks van SvB Talks. Onder leiding van Merel Westerik werden er diverse talks opgenomen. Later in de reeks vonden de opnames plaats onder leiding van Welmoed Sijtsma.

SvB opnames in Studio 2 de hallen studio's

Studio mogelijkheden

Gedurende de diverse opnames werden er ook diverse settings gebruikt. Studio 2 leent zicht perfect voor afwisseling in decor. Zo zijn de grote tramdeuren en de bakstenen muur al een afwisselende achtergrond voor het decor. Ook hebben we tijdens de SvB Talks gebruikt gemaakt van wisselende settings naast de talkshow setting. Er wordt gebruikt gemaakt van onder andere een informele setting met fauteuils en ook een standing desk setting. Zo ontstaat er ook binnen de reeks een mooie afwisseling.

Foto’s: Nathan Reinds

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch