Onze buren: Hotel de Hallen

Hotel de Hallen is ook één van de locaties in het Hallen complex. Het Hallen complex is een grootschalig centrum voor ambachten, mode, media en cultuur. Vanuit de Hallen Studio’s werken wij graag samen met onze “buren”. Graag vertellen we wat meer over de mogelijkheden van deze samenwerking als toevoeging voor jouw evenement.

Hotel de Hallen

Hotel de Hallen is onderdeel van Vondel Hotels. Dit hotel is een uniek 4-sterren boutique hotel ingericht met ­Scandinavisch vintage interieur, veel planten en moderne kunst. De industriële sfeer past uiteraard goed bij de uitstraling van onze studio’s. Het hotel heeft diverse kamers, een boardroom voor een break out en een restaurant voor restaurant.

Overnachten in het hotel

Samen met Hotel de Hallen kunnen wij meekijken naar de mogelijkheid om bijvoorbeeld gasten of de organisatie te laten overnachten in het hotel. In de periode voor COVID-19 kwam het regelmatig voor dat wij internationale gezelschappen ontvingen in de Hallen Studio’s. Op slechts 50 meter van onze deuren zo’n fijn hotel gevestigd hebben is dan natuurlijk ideaal voor een meerdaags congres of bijvoorbeeld een vroege ochtend opstart.

Nog meer mogelijkheden?

In de afgelopen jaren hebben we niet alleen samengewerkt met Hotel de Hallen voor overnachtingen. In het fijne restaurant hebben we regelmatig een kleinschalig diner gegeven ter afsluiting van een evenement. Zeker in de zomerperiode met de grote open deuren is het een heerlijke plek. Ook hebben we meermaals vanuit de “rode bar” een borrel op het terras gegeven. Prettig is dat we hier een eigen plek kunnen aanbieden voor het gezelschap.

Speciaal detail

Elke ruimte heeft een speciaal detail, niet waar? In Hotel de Hallen is dat de entree. Ben je hier namelijk vaker geweest dan is het je wellicht opgevallen dat deze er elke keer anders uitziet. En dan bedoelen we niet, een paar details anders. We bedoelen dat alles een andere kleur krijgt, van de muren tot de meubels. De kleur wordt uitgekozen door het bruidspaar wat op dat moment gaat trouwen in het hotel. Hoe speciaal is je eigen entree?

Eventcase: Volkwagen auto lancering

Het kan ook nóg grootser. Dat gebeurde tijdens het evenement van Volkswagen. Gedurende een periode van aantal weken huurden zij de studio’s én het hotel voor een speciale autolancering. Zo stond er ook een auto midden in het hotel. Over branding gesproken…

Meer weten over de mogelijkheid van een auto lancering in de Studio’s? Lees dan over het bezoek van Polestar.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch