Onze buren: de Kanarie Club

Kanarie Club

Een van onze buren is de Kanarie Club; een ontmoetingsplek waar je niet alleen lekker kunt eten en drinken, maar ook ongestoord kunt werken. Daarnaast heeft het een terras met volle bak zon! Wij werken graag samen met onze buren en dus ook met de Kanarie Club. In dit artikel vertellen we wat deze samenwerking kan toevoegen aan jouw evenement.

De Kanarie Club

De Kanarie Club is net als wij onderdeel van het Hallen complex. Dit restaurant combineert werk en vrije tijd door de hele dag lekker eten en drinken aan te bieden, die je kunt nuttigen aan de bar, aan tafel, op het terras of in een van de werkplekken. Overdag kun je terecht in een van de flexwerkplekken en kun je gebruik maken van de vergaderingfaciliteiten. Klaar met werken? Dan kun je gelijk aanschuiven voor de borrel en bites en misschien zelfs nog een dansje wagen. Het kleurrijke en speelse interieur draagt bij aan de gezellige sfeer en heeft een uitnodigende look.

Kanarie Club

De Poolbar

De poolbar is een vide die uitkijkt over het restaurant. Zoals de naam al verklapt heeft deze vide een leegstaand zwembad waar je plaats kunt nemen voor een drankje. Fun fact: het concept van de Poolbar is gebaseerd op het verleden van de tramremise. Toen het pand nog werd bewoond door krakers hadden zij zelf een zwembad gecreëerd. Nu is het zwembad een echte eyecatcher in de Kanarie Club.

Kanarie Club

Samenwerking met de Hallen Studio’s

Omdat de Hallen Studios een binnenlocatie is, krijgen wij vaak de vraag of we een plek buiten beschikbaar hebben voor de borrel of diner. En die is er! Het terras van de Kanarie Club is weer geopend en hier kunnen we een aansluitende borrel of een diner organiseren. Je hoeft nog geen 5 stappen te zetten en je komt direct vanuit de studios het terras op gewandeld. Zit het weer niet zo mee? Geen probleem, dan is het ook mogelijk om binnen een plek te reserveren in het restaurant of de Poolbar. Wil je een ander programma onderdeel bij de Kanarie Club organiseren? Dat kan ook, de mogelijkheden zijn ruim! Zo organiseerden wij de Valtech Summer Summit in de Hallen Studios met een aansluitende borrel in de Kanarie Club. Lees het artikel hier. 

Valtech Summer Summit    Kanarie Club

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij onze andere buren bij Hotel de Hallen? We hebben de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet in dit artikel. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? Je kunt meer informatie aanvragen via het contactformulier, een mailtje naar info@dehallenstudios.nl of door te bellen naar 020 820 820 6. 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch