Eventcase: BNNVARA preview voor My 9/11

BNNVARA Preview My 9/11

Vrijdag 3 september vond de BNNVARA preview voor My 9/11 plaats in De Hallen Studio’s. Tijdens dit evenement kregen leden een sneak-peak van het nieuwe programma met Floortje Dessing en Sinan Can.

In Studio 2 werd de BNNVARA preview voor My 9/11 georganiseerd; het nieuwe programma My 9/11 met Floortje Dessing en Sinan Can. Tijdens dit ledenevenement keken de bezoekers de eerste aflevering van het programma, samen met de twee presentatoren. Na het kijken van de aflevering volgde een nagesprek waarbij de aanwezigen vervolgens hun vragen konden stellen. Het was een succesvol evenement, waarbij 150 fysieke gasten op locatie meekeken.

My 9/11

Op 11 september 2021 is het precies twintig jaar geleden dat de terroristische aanslagen in de Verenigde Staten plaatsvonden. Daarom reisden Floortje Dessing en Sinan Can naar Afghanistan en de Verenigde Staten voor dit nieuwe programma. Hierbij onderzoeken ze wat voor impact de aanslagen hebben gemaakt op de wereld. Deze meeslepende documentaire laat zien hoe de aanslagen nog steeds een grote invloed hebben op vele mensenlevens. De afleveringen zijn terug te kijken via deze link. 

BNNVARA preview voor My 9/11Hybride uitvoering

Het evenement vond in hybride vorm plaats, waarbij zowel fysieke bezoekers als online bezoekers aanwezig waren. In Studio 2 stond een theateropstelling met podium en projectiescherm richting de bakstenen muur. De 150 fysieke bezoekers konden bij binnenkomst eerst hun drankje halen bij de bar en daarna naar hun zitplek. Door middel van het controleren op een coronatoegangsbewijs, mocht de 1,5 meter regel losgelaten worden. In het begin wat onwennig, maar toch heel fijn om weer grotere groepen te mogen verwelkomen!

BNNVARA preview voor My 9/11

Nieuwsgierig naar andere hybride events bij De Hallen Studio’s? Lees dan ook het artikel over het Hybride NL Partner Event of de 5 voorbeelden van hybride events bij De Hallen Studio’s. 

Benieuwd naar andere mogelijkheden voor (hybride) evenementen, screenings of opnames in De Hallen Studio’s? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website, een telefoontje naar 020 820 820 6, of door te mailen naar info@dehallenstudios.nl

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch