5 keer grootse diners en feesten voorbeelden

Grootse diners

Nu we weer mogen, doen we niets liever dan samenkomen. Door de versoepelingen is het mogelijk om weer diners en feesten te organiseren waarbij we de 1,5 meter regel kunnen loslaten. Om vast in de sfeer te komen geven we in dit artikel 5 keer grootse diners en feesten voorbeelden.

We hebben in De Hallen Studio’s al vele grootse diners en feesten georganiseerd. Voor jou hebben we er 5 van de beste voorbeelden uit gepikt ter inspiratie.

1. Nieuwjaarsfeest Mollie

Payment service provider Mollie vierde voor haar personeel een nieuwjaarsfeest in Studio 2 van de Hallen Studio’s met als thema Disney. Door middel van het gordijn werd de ruimte werd opgesplitst om een catering area en aparte dansvloer te creëren. Voor de bezoekers was het een grote verrassing toen het gordijn na het walking dinner openging en de dansvloer te voorschijn kwam.

diners en feesten voorbeelden

2. Dance For Life’s Funky Fundraiser

Een gala diner voor Dance For Life’s Funky Fundraiser vond plaats in De Hallen Studio’s. Hierbij kwamen belangrijke partners, ambassadeurs en pers samen om geld in te zamelen voor het internationale programma.Het diner werd geserveerd aan lange tafels in Studio 2, die geheel omgetoverd was in een bijzondere setting. Studio 1 was ingericht met een DJ booth en diverse barren om de bezoekers na het diner aan het dansen te krijgen. Kortom; een feestelijke avond voor het goede doel.

3. 10-jarig bestaan WeTransfer

WeTransfer vierde haar 10-jarige bestaan uitgebreid in De Hallen Studio’s. Studio 1 was omgetoverd tot klein Los Angeles met een beach vibe, palmbomen en strandhutjes. Studio 2 was weer totaal anders aangekleed met discoballen en een bar omringd door gouden gordijnen. De bezoekers konden op ontdekking in de verschillende ruimtes. In de vide waren karaoke kasten te vinden met elk een eigen minibar. Hier kon ook in 10 minuten een 10-gangen diner worden genuttigd in de ‘Dining in the dark black box’. En dit was nog niet alles; er was een sketch tekenaar aanwezig die live op beeld portretten tekende en er was een grote We Present wall waarop alle samenwerkingen van WeTransfer van de afgelopen 10 jaar gepresenteerd werden. Daarnaast was er ook nog een geheim feest in de Green Room.

diners en feesten voorbeelden

4. Bruiloftsdiner

Naast commerciële diners en feesten, leent onze locatie zich ook perfect voor bruiloftsfeesten. Je kunt het zo gek bedenken als je wilt. Een intieme ceremonie, uitgebreid diner of knalfeest; het kan allemaal. Voor een bruiloft in 2018 plaatsten we lange witte tafels in Studio 2, met old school schoolstoeltjes en vrolijk gekleurde bloemen. Een frisse look met een romantische finishing touch.

bruiloftsdiner voorbeeld

5. Amsterdam Dance Event

In 2016 vond voor het eerst een feest plaats in de Hallen Studio’s tijdens Amsterdam Dance Event. Het feest genaamd All Day I Dream was een waar succes. Tijdens dit techno/house feest werd er de hele dag gedanst en genoten van de setjes van de DJ’s. Door middel van doeken en lampionnen aan het plafond werd de studio kleurrijk versierd. De bezoekers waande zich even in een andere wereld, buiten de drukte van de stad om.

ADE feest in De Hallen Studio's

Heb jij nu ook zo veel in gekregen om een groots diner of feest te organiseren? Stuur dan een mailtje naar info@dehallenstudios.nl of bel ons via ons op 020 820 820. We denken graag mee met de mogelijkheden voor jouw evenement!

Nieuwsgierig naar andere voorbeelden van grootste diners en feesten bij De Hallen Studio’s? Lees dan ook het artikel over het kerstdiner van Vibe Group of zie hier het voorbeeld voor een onvergetelijke Bar Mitswa. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch