Eventcase: E.L.F. x Etos lanceringsevent

In samenwerking met UPR Agency hebben we onlangs een evenement gehost bij De Hallen Studio’s om de lancering van het make-up merk E.L.F. in Nederland te vieren. Vanaf nu zijn de producten van E.L.F. verkrijgbaar bij Etos, en dit is gevierd met een feestelijk event, verspreid over een dag- en een avondprogramma.

Eyes, Lips, Face: De Creatieve Ruimtes

De ruimten van De Hallen Studio’s werden volledig getransformeerd om de essentie van E.L.F. – Eyes, Lips, Face – tot leven te brengen. Verschillende eilanden werden ingericht om elk aspect van het merk te benadrukken:

  • Lips: Een levensgrote lippenbank, een fotowand in de vorm van lippen en displays van alle E.L.F. lipproducten creëerden een visueel aantrekkelijk en interactief gebied.
  • Eyes: Een gigantische mascara en een claw grabber met E.L.F. goodies, evenals een uitgebreide display van oogmake-up producten, trokken de aandacht van alle aanwezigen.
  • Face: Levensgrote foundation- en blush-flessen, samen met een display van gezichtsproducten, vormden een indrukwekkend decor.

Middenin de ruimte stond een grote booth, gedecoreerd met zilveren bollen, waar gasten zich konden laten opmaken door professionele visagisten. Voor de catering was er een glinsterende zilveren cocktailbar, een foodtruck met heerlijke hapjes en een bloemige rosébar. Vrolijke bistrosets zorgden voor een gezellige sfeer in de ruimte.

Dagprogramma: Lancering voor de Pers

Het dagprogramma was speciaal gericht op de pers. Er werden 25 personen uitgenodigd voor een intieme brunch, waar zij konden genieten van heerlijke gerechten. Tijdens een presentatie werd de visie en de producten van E.L.F. uitgebreid toegelicht. Deze setting bood de perfecte gelegenheid voor journalisten en bloggers om zich te verdiepen in het merk. Daarnaast kregen zij de mogelijkheid de producten uit eerste hand te ervaren.

Avondprogramma: Influencer Event

’s Avonds was de stemming feestelijk en kwamen er diverse influencers en genodigden. Foodtrucks serveerden smakelijke streetfood gerechten, terwijl de rosébar zorgde voor verfrissende drankjes. De DJ zette de toon voor een gezellig feest waar de gasten konden netwerken en genieten van de sfeer. Het hoogtepunt van de avond was de mogelijkheid voor de gasten om zich te laten opmaken in de grote booth, wat zorgde voor een interactieve en memorabele ervaring.

De ruimtes van de Hallen Studio’s kwamen perfect tot zijn recht tijdens deze beauty lancering, waarbij het merk zichzelf goed kon presenteren. Benieuwd naar meer productpresentatie evenementen in de Hallen Studio’s? Bekijk dan de eventcase van de lancering van Zalando Beauty of de eventcase van Puma.

In opdracht van: UPR Agency

Foto’s: Chantalle Laurent

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ours news in your mailbox
en_USEnglish