Tv programma: Mag Dat?

Mag dat?

KRO-NCRV presenteert MAG DAT?!, een nieuw komisch spelprogramma over de wetten en regels in Nederland vanuit de Hallen Studio’s. 

In MAG DAT?! proberen teamcaptains samen met hun gasten antwoord te geven op vragen over wat wel en niet toegestaan is in onze maatschappij. Anita Witzier stelt de teams in drie rondes allerlei situaties voor met de vraag; Mag dat of Mag dat niet? Vragen die onder andere aanbod komen zijn: Mag je je eigen gestolen fiets weer terug stelen als je die op straat tegenkomt? Mag je alles op je eigen lichaam tatoeëren? Voor juridische ondersteuning en discussies is rechter Ritsaert Mulderije aanwezig om uitleg te bieden. 

De opnames van MAG DAT?! hebben plaatsgevonden in Studio 2 van de Hallen Studio’s. De gasten werden ontvangen in de Foyer waar ze vooraf en tijdens de pauze’s verzorgd werden met hapjes en drankjes. 

Het programma wordt uitgezonden tussen januari en maart 2019 op NPO 1. Meer informatie over het programma is te vinden op de website van de KRO – NCRV via deze link. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch