Eventcase: The Class Conference 2021

The Class Conference

Tijdens The Class Conference brengen we pioniers in de studentenhuisvesting over heel Europe bij elkaar om te inspireren en ontmoeten. Dit jaar brengen we iedereen fysiek én digitaal nader tot elkaar in de Hallen Studio’s.

De hybride editie

Het belang om iedereen bij elkaar te brengen was ook dit jaar groot. Er heerst een crisis rondom huisvesting van studenten wereldwijd. COVID heeft uiteraard ook veel impact op deze situatie en daarom was het van groot belang het event door te laten gaan. Door iedereens flexibele houding en het snel schakelen tussen alle partners kon The Class Conference 2021 in hybride vorm op een veilige manier plaatsvinden.
The Class Conference

De Studio’s

Voor dit evenement zijn alle ruimtes van de Hallen Studio’s ingezet. Studio 2 is tijdens dit evenement het decor van de plenaire sessie’s. Op het volledig op maat gemaakte podium presenteerden de sprekers hun ideeën. In de ruimte staat een theateropstelling voor de aanwezigen.
Studio 1 heeft een informele opstelling waar gasten elkaar kunnen ontmoeten en verder in gesprek kunnen gaan. Daarnaast is ervoor gekozen om in deze studio via een groot scherm de sessie’s in de andere studio af te spelen. Hierdoor konden mensen zich meer verspreiden en toch alle informatie van de conferentie mee krijgen. Een slimme oplossing voor tijdens deze maatregelen. Daarnaast is er in deze studio alle mogelijkheid tot het nuttigen van de catering die rondom en in de gehele locatie geplaatst is.
Vanwege de corona maatregelen sloot het congres af na de informatieve sessie’s en het vragen stellen.
Bekijk hier ook de aftermovie van The Class Conference 2021:

Benieuwd naar meer nieuws? Lees het op onze site. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch