Eventcase: Product Launch Puma Fit

Product Launch Puma Fit

In opdracht van reclame- en communicatie adviesbedrijf Publicis Groupe, organiseerden wij op maandag 26 september de product launch voor Puma Fit. De nieuwe fitnesslijn van Puma, ontworpen in samenwerking met Intersport.

Deze product launch was geheel toegewijd aan de genodigde influencers. Wij ontvingen hen met een brunch in De Hallen Studio’s. Ze mochten elk hun eigen fitness outfit uitkiezen, om vervolgens te verplaatsen naar de dichtbijgelegen Saints & Stars voor een workout. Een succesvol event waar wij met veel plezier op terugkijken!

Product Launch Puma Fit

Studio 2 in een sportief jasje

Onze Studio 2 werd optimaal benut voor dit event, waarbij elk hoekje van de ruimte werd opgevuld. Voor de brunch plaatsten wij een opstelling met lange tafels, geheel in zwart-wit. De bloemen op tafel in felgele kleur om tegen het contrast af te steken. Tegen de witte muur stond een klein zwart podium, met een gepersonaliseerde achterwand. Daarbij een monitor op statief, en kledingrekken om de producten goed tentoon te stellen. Daarnaast was een neon photobooth te vinden, waar de influencers hun fitness outfit konden vastleggen en delen op social media.

Product Launch Puma Fit

Influencer brunch

Catering partner Kitchen Creative verzorgde voor dit event de catering. We serveerden een non-alcoholische gezonde cocktail bij ontvangst. De gasten moesten na afloop namelijk nog een workout sessie volgen. Eenmaal aan tafel, kregen de gasten een vegetarische drie-gangen brunch geserveerd. De felle kleuren, en het logo van Puma keerde terug in de opmaak van de borden. De gerechten gingen elk gepaard met gezonde sappen.

Product Launch Puma Fit

Benieuwd geworden naar de collectie? Neem dan een kijkje op de website van Intersport. 

 

Meer lezen over de mogelijkheden voor een product lancering in De Hallen Studio’s? Neem dan eens een kijkje op onze website en download het online inspiratieboek.
Of neem direct contact met ons op via 020 820 820 6, of stuur een mail naar info@dehallenstudios.nl

 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch