Eventcase: sit down wine & dine experience

Een krappe maand geleden liep een enthousiaste (toekomstige) opdrachtgever binnen bij de Hallen Studio’s. Wegens een annulering was hij met spoed opzoek naar een locatie voor een sit down diner. Dit ter afsluiting van een congresdag in de RAI Amsterdam. Een uitdaging om samen met onze leveranciers in deze tijden te organiseren, maar die uitdaging zijn we graag aangegaan. Afgelopen dinsdag ontvingen wij deze gasten voor de sit down wine & dine experience.

De Hallen Studio’s als locatie voor side events

Onze ruimtes zijn perfect inzetbaar voor evenementen gekoppeld aan grote beurzen in de RAI Amsterdam. We kunnen een combinatie van beide studio’s maken of één van de studio’s inzetten voor borrels, walking dinners of sit down diners. De locatie is goed bereikbaar vanaf de RAI Amsterdam en heeft mogelijkheden om kleine tot grote transfers te ontvangen. Tijdens de sit down wine & dine experience hebben we een combinatie van beide studio’s gemaakt. We hebben de gasten ontvangen in Studio 1 (de white box) met een feestelijk glas bubbels en diverse amuses. Vervolgens zijn de gasten uitgenodigd door te lopen naar Studio 2 waar de lange dinertafels klaar stonden. In deze opstelling kunnen wij tot 400 gasten ontvangen in onze locatie.

De wine & dine experience

Op basis van het gesprek rondom de wensen van deze avond met de opdrachtgever hebben we gekeken naar een passende invulling van de avond. Naast het dagprogramma keken we ook naar het totaal programma van de twee dagen in Amsterdam. De uitkomst daarvan was een geserveerd diner. De opdrachtgever gaf de voorkeur aan een klassieke menu invulling. Daarbij hebben we samen met onze partners Meisjes van de Wijn een wijnarrangement opgesteld wat juist het tegenovergestelde gevoel gaf. Niet de ‘standaard’ druif en niet uit een standaard land van herkomst. Op deze manier konden we de gasten een nieuwe ervaring meegeven met een vertrouwd tintje.

Benieuwd naar meer diner mogelijkheden in De Hallen Studio’s?
Lees dan de eventcase van dit walking dinner of van dit sit down diner. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch