Eventcase: bedrijfsdiner

Bedrijfsdiner Baker McKenzie

Op vrijdag 20 mei vond het bedrijfsdiner voor Baker McKenzie plaats in De Hallen Studio’s Amsterdam. Een groep van 300 medewerkers van het bedrijf kwam dineren in onze Studio 2; een ruimte die zich perfect leent voor een sit-down diner.

De Hallen Studio’s is als locatie goed geschikt voor een bedrijfsdiner zoals deze. Door beide studio’s te combineren, is er ruimte voor een aparte welkomstreceptie, aansluitende borrel, en/of feestavond. Voor deze partij is gekozen om de welkomstreceptie in Studio 1 te organiseren, waarna de gasten naar Studio 2 verhuisden voor het drie-gangen diner.

Een soepele event flow

Het bedrijfsdiner was onderdeel van een druk weekendprogramma voor het personeel van Baker McKenzie. Doordat de locatie goed bereikbaar is per bus, konden de gasten makkelijk gebracht en opgehaald worden. De Foyer diende als garderobe waar de gasten welkom werden geheten. In Studio 1 kregen zij een welkomstdrankje en een hapje om de ergste trek vast te stillen. Al snel verhuisden de gasten naar Studio 2, waar zij aan ronde tafels plaats namen om te genieten van hun drie-gangen diner.

Bedrijfsdiner Baker McKenzie

De Hallen Studio’s als decor

Het voordeel aan onze Studio 2 is dat de ruimte al een karakteristieke uitstraling van zichzelf heeft. Plaats hier mooi opgedekte tafels, een lichtje op de oude bakstenen muur en tramdeuren, en voilà! Je hebt een prachtige, sfeervolle diner zaal. Voor dit diner is gekozen voor 38 ronde tafels, met elk zitplek voor acht personen. De muren werden van zowel boven, als onder uitgelicht, en er speelde een sfeervol achtergrondmuziekje. Een prachtdecor voor een bedrijfsdiner.

Naast Studio 2, werd Studio 1 in gebruik genomen voor de welkomstreceptie. Studio 1 is onze white-box en dient als blank canvas waar wij voor ieder event een andere draai aan kunnen geven. Deze keer kozen wij voor rode en blauwe tinten, in de huisstijl van het bedrijf. Daarbij een mix aan meubilair uit de hot metal lijn en strak wit. Om het af te maken plaatsten wij veel groendecoratie. En zo werd de witte doos die wij Studio 1 noemen, een uitnodigende receptie zaal.

Bedrijfsdiner Baker McKenzie

Dit bedrijfsdiner hebben wij verzorgd in samenwerking met The Food Line-Up (catering) en Chain (techniek). 

Benieuwd naar andere diners die wij in De Hallen Studio’s hebben georganiseerd? Lees dan ook het artikel over het 100-jarig jubileum van De Nederlandse Bach Vereniging of het Finance Fashion Food Event.

Neem ook een kijkje op onze website voor de overige mogelijkheden in onze studio’s! 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch