Eventcase: Walking Dinner

Walking dinner

Op dinsdag 7 juni verwelkomden wij 180 gasten van het bedrijf Schlumberger voor een walking dinner in De Hallen Studio’s. Een last-minute aanvraag die wij in opdracht van Performance Travel hebben uitgevoerd.

Van onze opdrachtgevers bij Performance Travel kregen wij een last-minute aanvraag voor een walking dinner voor 180 personen. De aanvraag kwam binnen op vrijdag, en het diner zou al op de opvolgende dinsdag moeten plaatsvinden. Een uitdaging die wij maar al te graag aangrijpen! Met alle hens aan dek zijn wij de benodigde materialen en personen bij elkaar gaan brengen om een succesvol diner neer te zetten.

Walking dinner

Een speelse setting in studio 2

Voor dit evenement hebben wij een speelse setting in Studio 2 geplaatst. Met een deel van ons in-house meubilair en aangevuld met ingehuurd meubilair, creëerden wij een informele, en uitnodigende setting. Wij plaatsten aantal hoge sta tafels met barkrukken, en lage picknicktafels. De bar kleedden wij aan met groendecoratie, en we plaatsten verschillende food stations over de ruimte. Ook de koffiekar en foodtruck voegden toe aan de aankleding van de ruimte.

Tegen de bakstenen muur plaatsten wij een klein podium ten behoeve van een korte toespraak en prijsuitreiking. Door de bakstenen muur mooi uit te lichten, en plantendecoratie aan weerszijden van het podium te plaatsen, konden wij met weinig materiaal, een mooi decor creëren. Tot slot brachten de priklichten diepte in de ruimte, en lichtten zij de studio prachtig op toen het begon te schemeren.

Walking dinner

Andere diner mogelijkheden

Studio 2 is niet alleen geschikt voor een walking dinner zoals deze, maar is ook uiterst geschikt voor een sit-down dinner. Wij kunnen tot 400 personen plaatsen in deze studio. Er zijn verschillende indelingen mogelijk met ronde of rechte tafels, met of zonder podium. Voor ieder diner denken wij graag mee over de opstelling die het beste past en de juiste boodschap doet overkomen. De aanwezige technische faciliteiten maken het makkelijk om de zaal uit te lichten, en eventuele toespraken of entertainment te faciliteren.

Daarnaast is er de mogelijkheid om uit te breiden met Studio 1 voor een welkomstreceptie en/of feestavond na afloop. Voor een kleiner gezelschap is er ook de mogelijkheid om Studio 2 op te splitsen voor een diner opstelling en aparte feest- of borrel opstelling.

Walking dinner

Meer inspiratie opdoen over diner mogelijkheden in De Hallen Studio’s? Lees dan ook het artikel over het bedrijfsdiner van Baker McKenzie, of het diner voor de Nederlandse Bach Vereniging.

Of neem een kijkje op de website en download het inspiratieboek. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch