Eventcase: Auto lancering Jeep Avenger

Auto lancering Jeep

Afgelopen week vond de auto lancering van de nieuwe Jeep Avenger plaats in De Hallen Studio’s: de perfecte locatie voor het tentoonstellen van auto’s in Amsterdam.

Twee dagen lang stond de flitsende nieuw Jeep Avenger opgesteld in Studio 2. De Jeep Avenger is de eerste volledig elektrische Jeep, en is verkozen tot auto van het jaar 2023. Tijdens deze auto lancering konden relaties, klanten en pers de lancering bijwonen. Een mooi evenement dat wij in opdracht van We Are Louder hebben mogen hosten. We vertellen je er graag meer over!

Auto lancering Jeep

De perfecte studio voor een auto lancering

Gezien het grote oppervlakte van bijna 500m2, vormt Studio 2 de perfecte ruimte om diverse auto’s in tentoon te stellen. Omdat de studio direct aan het leveranciersplein is gelegen, zijn de auto’s makkelijk naar binnen te rijden. De karakteristieke elementen van de oude tram-remise vormen een bijzonder decor voor een productlancering waardoor we met weinig middelen een unieke sfeer kunnen creëeren. Voor de auto lancering van Jeep is gekozen om de studio op te splitsen met gebruik van een voile gordijn. Aan de voorkant werden de gasten ontvangen met een hapje en drankje. In een receptie opstelling tussen twee hybride uitvoeringen van Jeep. Achter het gordijn stond de nieuwe Avenger opgesteld onder het doek, klaar om onthuld te worden aan de bezoekers.

Auto lancering Jeep

Combinatie mogelijkheden met de overige ruimtes

De Hallen Studio’s beschikt over meerdere ruimtes die in combinatie met Studio 2 ingezet kunnen worden tijdens een product lancering. Zo is de intieme Foyer een geschikte ruimte voor een ontvangst of borrel. Daarnaast is Studio 1 een goede aanvulling voor een plenaire sessie, aansluitende lunch of diner, of een ander programma onderdeel. Ook is er een extra vide aanwezig in Studio 2, die gebruikt kan worden voor een extra programma onderdeel, speaker lounge, of productie kantoor. Voor het productie team zijn ruime voorzieningen in productie kantoorruimtes en kleedkamers.

Auto lancering Jeep

Meer inspiratie opdoen voor een auto lancering in De Hallen Studio’s? Lees dan ook de artikelen over de auto lancering van Polestar, die zowel in 2019 als 2020 heeft plaatsgevonden.

Benieuwd naar overige mogelijkheden voor een product lancering? Neem dan een kijkje op onze website, of neem contact op via info@dehallenstudios.nl

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch