Eventcase: Huwelijksfeest met diner

In de prachtige ambiance van De Hallen Studio’s is recentelijk een huwelijksfeest gevierd, waarbij de locatie haar veelzijdigheid en charme volledig tot uiting kwamen. Te midden van de bruisende stad Amsterdam biedt De Hallen Studio’s niet alleen een podium voor zakelijke evenementen en tv-producties, maar dus ook voor onvergetelijke huwelijksvieringen.

Een unieke setting voor huwelijksvieringen

Het huwelijksfeest vond plaats in de sfeervolle setting van de Foyer en Studio 2, waar de 160 gasten werden verwelkomd met sprankelende bubbels en heerlijke hapjes. Na een emotionele ceremonie op een externe locatie verplaatste het gezelschap zich naar De Hallen Studio’s om de festiviteiten voort te zetten.

Studio 2 was opgedeeld in twee delen met behulp van een voile gordijn, waardoor een intieme en veelzijdige ruimte ontstond. Een deel was prachtig ingericht met gedekte tafels, waar het huwelijksdiner plaatsvond in een gedeelde dinerstijl met een heerlijke Libanese invloed in de keuken. De aroma’s van culinaire hoogstandjes vulden de ruimte en vermengden zich met het warme zonlicht dat door het dak naar binnen viel, waardoor een zonnige en intieme sfeer ontstond.

Feesten tot in de late uurtjes

Na het diner brak het feest los in het andere deel van Studio 2, waar de DJ de dansvloer vulde met opzwepende muziek en de gasten konden genieten van verfrissende cocktails aan de bar. Het werd een avond vol dans, plezier en onvergetelijke herinneringen.

Voor het bruidspaar en alle gasten was het een dag om nooit te vergeten, en De Hallen Studio’s is trots dat het een bijdrage heeft kunnen leveren aan het creëren van deze onvergetelijke ervaring. Met haar unieke setting en veelzijdige mogelijkheden blijft De Hallen Studio’s een droomlocatie voor elke bijzondere gelegenheid, van zakelijke evenementen tot intieme huwelijksfeesten.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ours news in your mailbox
en_USEnglish