TV Producties

TV Producties in de Hallen Studio's

Mogelijkheden

De Hallen Studio’s heeft de naam ‘studio’ niet zomaar ergens aan te danken. Vanaf het eerste moment ontvangen wij tv-programma’s en al in de verbouwing van het pand is hier goed over nagedacht.

Ruime licht- en geluidfaciliteiten, een goede aan- en afvoerplek voor materialen, decoropslag ruimte en veel backstage ruimte maken het een ideale locatie voor het opnemen van programma’s.

Studio's

Studio 1

Studio 1 is een ‘white box’ en daarmee volledig eigen te maken. Vele mogelijkheden met projectie en/of LED-verlichting.

Studio 2

Studio 2 heeft een frisse look-and-feel in een industrieel decor. De oude tramdeuren en de rauwe bakstenen muren geven karakter aan de ruimte. In deze studio ontvangen wij tevens sinds 2015 Podium Witteman voor hun live uitzendingen.

Bekijk je de ruimte voor een langere periode of voor meerdere uitzendingen van een seizoen? Neem contact op voor de mogelijkheden op maat.

Extra service

In samenwerking met onze partners kunnen we op zowel licht- en geluid als camera gebied ondersteunen in het opnemen. We zijn ook voorzien van een Dark Fibre netwerk.

Door onze ervaring in evenementen hebben we veel partners kunnen we ondersteunen in crewcatering, gastenopvang, personeel, decor en meubilair.

Inspiratieboek

Bekijk het inspiratieboek van TV-producties en kom meer te weten over de mogelijkheden in De Hallen Studio’s.

Eerdere TV Producties in De Hallen Studio's

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch