TV programma: Podium Klassiek kinderspecial

Podium Klassiek kinderspecial

Op zondag 8 januari 2022 was de Podium Klassiek kinderspecial op tv te zien. Een uitzending van het wekelijkse tv-programma dat in De Hallen Studio’s wordt opgenomen. Een muzikaal feest voor de jongste kijkers.

Zoals wij van Podium Witteman gewend waren, heeft ook Podium Klassiek een kinderspecial opgenomen voor de jonge muziekliefhebbers. Presentatoren Dieuwertje blok, Floris Kortie en Mike Boddé ontvingen de kinderen voor deze uitzending in onze studio, die zij in een muzikale dierentuin veranderden.

Podium Klassiek kinderspecial

Een muzikale beestenbende

Tijdens deze uitzending was de studio gevuld met enthousiaste kinderen. Al de hele dag stonden zij te springen, zingen en dansen omdat ze zo veel zin hadden in de opnames. Niet alleen omdat zij allen van muziek houden en het spannend vonden om op tv te komen, maar ook omdat presentatrice Dieuwertje Blok aanwezig was.

De uitzending stond geheel in het teken van het dierenrijk. Dieuwertje wist van alles te vertellen over nijlpaarden, Mike zong een lied over dierentuin Diergaarde Blijdorp in Rotterdam en Floris laat zich inspireren door de dansende dieren in de Disney film Fantasia en presenteerde de-grote-staan-of-zitten-quiz!

Podium Klassiek kinderspecial

De muzikanten

De musici van Club Classique zijn vaste gasten bij het programma Podium Klassiek. In deze uitzending speelden zij het Carnaval Des Animaux van Camille Saint-Saëns. Ook liet de jonge cellist Valentijn Jeukendrup zijn cello klinken als een vlinder. Tot slot gaf meesterpianist Nicolas van Poucke twee kinderen hun eerste pianoles.

Heb je de uitzending gemist? Niet getreurd, je kunt de Podium Klassiek kinderspecial hier terugkijken.

Podium Klassiek kinderspecial

Meer lezen over  tv-programma’s die in De Hallen Studio’s zijn opgenomen? Lees dan naast het artikel over Podium Klassiek, ook de artikelen over het boekenprogramma Brommer op zee, en het napraatprogramma Moltalk. 

Voor meer mogelijkheden voor een tv-productie in onze studio’s verwijzen we je graag door naar de informatiepagina op onze website. Of neem direct contact met ons op via info@dehallenstudios.nl of door ons te bellen op 020 820 820 6. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch