Eventcase: nieuwjaarsreceptie NVB

Nieuwjaarsreceptie NVB

Onze eerste nieuwjaarsreceptie van 2023 organiseerden wij voor de Nederlandse Vereniging van Banken. De NVB organiseert deze receptie ieder jaar voor haar leden. Dit jaar is gekozen voor een nieuwe locatie: De Hallen Studio’s!

Feestelijk het nieuwe jaar inluiden

De NVB nodigde 350 bezoekers uit om van 17:00 tot 21:00 uur langs te komen op de nieuwjaarsreceptie in De Hallen Studio’s. Om te proosten op het nieuwe jaar, met elkaar in gesprek te gaan en om te netwerken. Traditiegetrouw gaf de voorzitter hierbij een korte toespraak, aangevuld met beelden die zijn opgenomen tijdens een aantal straatinterviews. Daarna hieven de gasten het glas en ging het walking dinner van start. Een feestelijke avond waar wij met veel plezier op terugkijken.

Nieuwjaarsreceptie NVB

Studio 2 als decor

De gehele avond vond plaats in onze Studio 2. Een grote zwarte middenbar vulde de ruimte goed op. Door het gebruik van zwarte sta tafels, in combinatie met groen en oranje gekleurde lounge zitjes en een warm uitgelichte zaal, deed de ruimte intiem aanvoelen. Met gebruik van de grote plantenkarren die wij vaker als decor inzetten, konden wij de technici netjes afzonderen in de zaal, uit zicht van de gasten.

Technische faciliteiten

Voor de toespraak plaatsten wij een podium, wat hoger dan normaal, zodat de voorzitter voor iedereen goed zichtbaar was. Aan weerszijden van het podium hingen wij twee projectieschermen in waar de straatinterviews op werden getoond. Voor een dynamisch effect is hierbij gekozen om het ene projectiescherm horizontaal in te hangen en de ander verticaal. Daarnaast kleedden wij de zaal aan met drie groepjes gloeilampen aan koord, ingehangen op de verschillende hoogtes. Dit creëerde een speels effect en droeg bij aan de intieme setting die de klant tot stand wilde brengen.

Nieuwjaarsreceptie NVB

Een voortreffelijk menu

Onze catering partner Kitchen Creative verzorgde de catering tijdens de receptie. De gasten werden allen ontvangen met een feestelijk glas bubbels. Na de openingstoespraak werd een walking dinner uitgeserveerd. Met als leuke personal touch de flying fries. Deze werden geserveerd van plateaus waar heliumballonnen aan bevestigd werden met het logo van de NVB. Met een hoog service niveau wisten de gastheren en vrouwen de bezoekers de gehele avond in de watten te leggen.

 

Nieuwsgierig geworden naar andere mogelijkheden voor een receptie in De Hallen Studio’s? Lees dan ook de artikelen over de kick-off borrel of de personeelsborrel voor Booking.com. 

Of neem een kijkje op onze website.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch