Op vrijdag 25 september vond de jaarlijkse prijsuitreiking van MOA plaats, het Expertise Center voor Marketing Insights. Door de corona-maatregelen was er beperkt publiek live aanwezig bij de uitreiking zelf, maar door onze streaming services was het ook mogelijk om het event te volgen via een livestream. De livestream werd tevens opgenomen om terug te kunnen kijken op een later moment. 

Vanwege Corona vonden de MOA Awards dit jaar dus in een aangepaste setting plaats. Na een gezondheidscheck bij de ingang werden de gasten via een speciale routing naar hun vaste plaatsen begeleid. Door het inzetten van meerdere studio’s was er overal voldoende ruimte om afstand te houden, terwijl het feestelijke karakter van het evenement bewaard bleef. In ieder opzicht was het een uitreiking anders dan anders, maar gelukkig had ook deze bijzondere editie voldoende spanning en sensatie. Ook de verrassende combinatie van cabaret en muziek werd door de gasten zeer gewaardeerd!


Foto’s onder andere via www.moawards.nl 

In totaal zijn in zes categorieën prijzen uitgereikt, allemaal aan professionals op het gebied van marketing en analytics. Uiteraard was er champagne voor de winnaars, die geserveerd werd door horecapersoneel met mondkapjes. Een geslaagde en veilige uitreiking van de MOA awards dus! Livestream terugkijken? Dat kan in de video hieronder: