Shopify is een Canadese webwinkelsoftware, maar groeit internationaal en heeft inmiddels ook in Europa een groot marktaandeel. Het platform helpt ondernemers bij het starten en laten groeien van een eigen E-commerce webshop. Dit jaar organiseert Shopify een wereldwijde conferentie in Mexico, Melbourne, Tokyo, Bangalore en Amsterdam.

Deze week was de kick-off in Amsterdam en kwam de Shopify Pursuit naar De Hallen Studio’s. De tweedaagse conferentie stond in het teken van het verwezenlijken van ideeën, verkrijgen van nieuwe inzichten en leren van experts en van elkaar.

Op woensdagochtend werden de gasten om 09.00 uur ontvangen met verse koffie en croissantjes. Daarna startte het programma met office hours in Studio 1 waarbij bezoekers persoonlijk advies konden krijgen van experts. Na een uitgebreide lunch, verzorgd door The Food Line-Up, vonden de workshops plaats in Studio 2 waarin bezoekers onder andere leerden hoe je een app bouwt. De dag werd afgesloten met een welverdiende borrel in De Kanarieclub.

Ook op donderdag was er weer een vol programma. In Studio 1 vonden er plenaire sessies van verschillende keynote speakers plaats. In Studio 2 waren er meerdere stents opgebouwd waar gasten informatie konden vergaren en een-op-een advies konden krijgen. Tijdens happy hour konden de gasten onder het genot van een hapje en een drankje terugkijken op een leerzame en inspirerende Shopify Pursuit.