Live kerst events vanuit de Hallen Studio’s

kerst events in de hallen studio's

Afgelopen week werd het huidige maatregelenpakket verzwaard. Zeker tot het einde van het jaar hebben we rekening te houden met veel beperkingen om zo de tweede Corona golf aan te pakken. Tegelijkertijd hebben vele bedrijven te maken met werknemers die al een lange tijd thuis zitten en het ‘gezamenlijke’ gevoel missen. Terwijl deze periode vaak in het teken staat van samen vieren, het jaar afsluiten en gezelligheid. Om toch medewerkers en/of relaties een warm kerstgevoel mee te geven doen we het dit jaar anders: live events!

Niet ‘plug-en-play’ maar..

Natuurlijk is het een gemak om een plug-en-play studio in te zetten voor een live event. De faciliteiten zijn aanwezig, je kunt zo instappen en met wat decoratie is het leuk aangekleed voor elk soort doel. Maar, is het ook persoonlijk?

Onze locaties lenen zich perfect voor live events. De basis van het decor is de prachtige ruimte zelf. De bakstenen muren, de oude hoge tramdeuren en een basis van witte muren waar alles mogelijk mee is. Maar, dat is alleen de basis. Per live event kijken we mee naar het doel, de invulling en hoe we de setting hier zo goed als mogelijk op kunnen laten aansluiten. Oftewel, de faciliteiten zijn er om zo bij in te stappen, maar het is volledig te personaliseren.

Het technische verhaal

De ruimtes beschikken door de functie als tv-studio over vele technische licht en geluid faciliteiten om het event te hosten. Daarnaast hebben we samenwerkingen met diverse technische partners in zowel streaming als aanvullende technische faciliteiten om het gehele event te begeleiden.

Be creative

Mooi, de ruimte en de benodigdheden zijn er. Wat nog ontbreekt is de invulling. Hoe creëer je een warme eindejaarsfeer wanneer mensen toch vanuit huis ‘aanwezig’ zijn? Ook daarin zijn veel meer mogelijkheden dan we vaak denken. Maak het interactief, speel een kerst bingo of personaliseer het event met bijvoorbeeld een company kerstlied of een kort cabaret stuk en steun daarmee ook artiesten in de cultuursector met iets moois. En die champagne en bitterballen om samen mee te proosten? Die laten we lekker thuisbezorgen bij alle medewerkers!

live kerst events vanuit de hallen studio's

Corona proof

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, want het blijft belangrijk : in De Hallen Studio’s organiseren wij natuurlijk alleen maar Corona-proof evenementen. Ook als er minder mensen fysiek aanwezig zijn, moet iedereen in een veilige omgeving kunnen werken. Door ons geavanceerde luchtverversingssysteem is er continu verse lucht in de studio’s. Deze zijn ook ruim vijf meter hoog, met genoeg mogelijkheden voor extra frisse lucht. De brede gangen maken speciale routing mogelijk, waardoor onnodige contactmomenten beperkt kunnen worden, en ook de uitgebreide sanitaire voorzieningen dragen bij aan een prettige én veilige omgeving.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie kerst/eindejaar event?

Neem contact met mij op via nienke@dehallenstudios.nl of 020-8208206.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch