Eventcase: ondernemersontbijt VNO-NCW

ondernemersontbijt VNO-NCW

Op 9 maart vond het ondernemersontbijt van VNO-NCW na twee jaar weer live plaats. Dit jaar in De Hallen Studio’s. 100 ondernemers kwamen samen om hun visie met elkaar te delen, en te luisteren naar het standpunt van intrigerende sprekers.

Vanwege de versoepelingen omtrent evenementen, is gekozen om het ondernemersontbijt van VNO-NCW geheel live te organiseren. Een kort ontbijt-symposium, met fascinerende sprekers en ruimte om als ondernemers met elkaar in gesprek gaan.

ondernemersontbijt VNO-NCW

Gespreksonderwerpen

Tijdens het ondernemersontbijt van VNO-NCW Metropoolregio Amsterdam, kwamen diverse onderwerpen aan bod. Een aantal gezichtsbepalende ondernemers gingen met elkaar, en de bezoekers in gesprek over de verwachtingen van de komende periode. De Commissaris van de Koning, het Hoofd van Rabo Research Regio’s en de directeur van het Van Gogh museum waren uitgenodigd om hun visie te delen. Er werd gesproken over de transities in de regio, de groeimogelijkheden, behoud van de positie als creatief handelscentrum, en mogelijkheid om meer toerisme aan te trekken. Na afloop konden de bezoekers met wat extra tijd zich aanmelden voor een rondleiding bij onze buren van Denim City; het innovatiecentrum van de denim industrie.

ondernemersontbijt VNO-NCW

De Hallen Studio’s als geschikte locatie

Gezien het aantal gasten, is ervoor gekozen om het ontbijt en symposium in één en dezelfde ruimte te organiseren. Zo bleef de sfeer informeel, en uitnodigend voor de bezoekers om met elkaar in gesprek te gaan. De genodigde sprekers zaten met de ontbijtvoorzitter aan een lange tafel op het podium. Het was een interactief gesprek tussen de sprekers en de bezoekers in de zaal. Voor veel ondernemers was het weer de eerste keer om onder zo veel andere ondernemers te zijn sinds lange tijd. Hierdoor was het enthousiasme voelbaar om met elkaar in gesprek te gaan, en elkaar op te zoeken, ook nadat het symposium was geëindigd. Verschillende ondernemers praten daarom nog even gezellig na onder het genot van een ontbijtje. En anderen gingen mee met de rondleiding door Denim City.

 

Heeft dit artikel je nieuwsgierig gemaakt naar andere symposium mogelijkheden bij De Hallen Studio’s? Lees dan ook de artikelen over The Class Conference of het WoWa Festival. 

 

Benieuwd wat wij voor jouw event kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op de website, of neem direct contact met ons op via info@dehallenstudios.nl

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch