Eventcase: koningsnacht feest

Koningsnacht feest

Dit jaar vierden wij koningsnacht groots met een openbaar koningsnacht feest in De Hallen Studio’s. De gehele locatie omgetoverd tot club, en 1.300 bezoekers die de hele avond uitbundig stonden te dansen. Een koningsnacht die wij niet snel zullen vergeten!

Voor ons was het lang geleden dat wij een groot publieksfeest organiseerden, mede door alle restricties van de afgelopen twee jaar. De organisatoren van BAMBÚ en MIMI hebben samen met ons de productie opgepakt van dit koningsnacht feest, en het publiek was laaiend enthousiast. De gehele locatie werd leeggehaald, en er werd ruimte gemaakt voor podia, DJ booths en barren. In dit artikel vertellen we je meer over De Hallen Studio’s als feestlocatie.

Koningsnacht feest

De Hallen Studio’s als feestlocatie

Als locatie ligt onze focus voornamelijk op de evenementen in de zakelijke markt, maar dat wil niet zeggen dat wij niet houden van een goed feestje zo nu en dan. Voor koningsnacht hebben wij onze locatie geheel leeggeruimd en maakten wij plaats voor een grote dansvloer in beide studio’s.

De bezoekers kwamen binnen door de Foyer, waar zij ook direct hun lockers konden aanschaffen. Onze transito, die wij normaliter gebruiken als opslagruimte, hadden wij volledig leeggeruimd, om ruimte te maken voor de lockers. Ook fungeerde de transito als doorgang naar de rokersruimte op het achterplein.

Studio 2 werd ingericht als ‘main stage’ area, met een groot verhoogd podium waar de bezoekers op konden dansen. De DJ booth stond in het midden van het podium. In het plafond hingen spiegelbollen en oranje doeken ter decoratie. Aan de achterzijde van de studio plaatsen wij twee barren.

De bezoekers konden zich vrij bewegen op de gehele begane verdieping. Zo liepen zij door de oranje gekleurde gang (door middel van LED- strips), naar studio 1. In studio 1 was een verhoogde DJ booth geplaatst, met planten en dromenvangers aan het plafond ter decoratie. Ook hier stond een lange bar achterin de zaal.

Koningsnacht feest

Lichtontwerp en stagebouw

Chain is onze vaste partner voor de audiovisuele materialen en diensten bij ons op locatie. Voor deze productie hebben zij hun uiterste best gedaan om met een tof podium- en lichtontwerp te komen, en hoe! Het podium in studio 2 fungeerde als centerpiece van de ruimte, en voegde een extra dimensie toe aan de zaal. Door middel van licht, spiegelbollen, en rookeffecten werd een echt clubgevoel gegeven aan beide studio’s.

Koningsnacht feest

BAMBÚ en MIMI

BAMBÚ is een feest dat voornamelijk bekend is geworden in Club Oliva in Amsterdam. MIMI is het wekelijkse feest dat elke donderdag plaatsvindt in de Chin Chin Club in Amsterdam. Beide partijen hebben voor dit koningsnacht feest de handen ineengeslagen om een groot publiek te trekken naar De Hallen Amsterdam. En dat is gelukt! Met een feest dat al voor 26 april geheel was uitverkocht en lovende reacties.

 

Foto’s: Tessa Letort

Nieuwsgierig naar andere mogelijkheden in De Hallen Studio’s? Neem dan een kijkje op de website.

 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch