Eventcase: boeklancering PR:OUD

Boeklancering PR:OUD

Zaterdag 11 maart 2023 vond de boeklancering van het koffietafelboek PR:OUD plaats in De Hallen Studio’s. Een event met een aanvullende tentoonstelling in de Hallen passage.

Je hebt het wellicht al voorbij zien komen op de socials, in de Hallenpassage of in het Parool: de boeklancering van PR:OUD heeft flink wat aandacht gekregen. We vertellen je graag meer over dit evenement en over het boek zelf.

Een feestelijke lancering

De boeklancering is georganiseerd voor ruim vijfhonderd genodigden in De Hallen Studio’s. Opgesplitst in een ochtendprogramma en middagprogramma kwamen alle modellen, pers, betrokkenen en aanhang samen in Studio 2. Er werd gesproken, het boek werd voor het eerst getoond en met een glas bubbels werd geproost op het tot stand brengen van dit mooie boek. Tot slot was er ruimte voor een borrel en het signeren van boeken.

Boeklancering PR:OUD

Trots op leeftijd

Het koffietafelboek PR:OUD – trots op leeftijd bevat 352 pagina’s met inspirerende beelden en verhalen van verschillende Nederlanders op leeftijd. Het boek is een sprankelend eerbetoon aan de schoonheid, veerkracht en (eigen)wijsheid van de ouder wordende mens. Het idee en de realisatie van het boek zijn tot stand gekomen door Micaela Bartels, die in samenwerking met fotografe Sevilay Maria van Dorst prachtige portretten heeft kunnen maken. Met dit boek willen zij de stereotyperingen van ouderen doorbreken en de ouderdom vieren. De foto’s zijn elk toegelicht met kleine stukjes tekst, gebaseerd op de gesprekken met de modellen over het ouder worden. Meer informatie is te vinden op de website van PR:OUD.
Het boek is vanaf 11 maart te koop.

De Hallen als expositie ruimte

Niet alleen zijn De Hallen Studio’s ingezet voor dit evenement, ook is de gehele Hallenpassage in gebruik genomen voor de expositie van een aantal foto’s uit het boek. Van 7 maart tot en met 30 april is de tentoonstelling te bewonderen in De Hallen Amsterdam. De tentoonstelling geeft het startschot van een landelijke bewustwordingscampagne, opgezet door Micaela en Sevilay. Ook is het boek te koop in de Maker Store in De Hallen.

Boeklancering PR:OUD

Meer lezen over de mogelijkheden van een boeklancering of presentatie in De Hallen Studio’s? Neem dan ook eens een kijkje op onze website.

Of doe meer inspiratie op door een van de andere eventcases te lezen. Zo organiseerden wij bijvoorbeeld ook de lancering voor de Jeep Avenger en de Puma Fit collectie.

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch