Eventcase: congres met workshops

Congres Gemeente Amsterdam

De Gemeente Amsterdam organiseerde afgelopen maand een congres met diverse workshops en een aanvullende borrel bij ons in De Hallen Studio’s. Voor 300 bezoekers organiseerden we een mooi dagvullend programma in onze gehele locatie.

Voor de Gemeente Amsterdam hebben wij een mooi congres met verschillende workshops mogen hosten in onze locatie. Hierbij hebben we onze ruimtes optimaal weten te benutten. We lichten het graag toe in dit artikel.

Studio 2 als podium voor de sprekers

In Studio 2 van De Hallen Studio’s plaatsten we een sfeervol podium tegen de authentieke bakstenen muur. Op de muur hing een projectiescherm dat diende als visuele ondersteuning voor de presentaties. Het podium was opgezet als een gezellige huiskamersetting, perfect voor de panelsessie. Sprekers en panelleden deelden hun kennis en inzichten, terwijl het intieme decor zorgde voor een informele en interactieve sfeer.

Na het plenaire programma werden de gasten uitgenodigd in Studio 1 voor een drankje. Dit bood een naadloze overgang en een kans voor deelnemers om te netwerken en ideeën uit te wisselen in een ontspannen omgeving. Ondertussen werd Studio 2 omgebouwd voor de aansluitende borrel en het walking dinner.

Congres Gemeente Amsterdam

Extra workshop ruimtes: De Vide & De Loft

De gemeente had de wens om buiten het reguliere programma van het congres, ook aanvullende workshops aan te bieden. Om de extra programma onderdelen te kunnen hosten, creëerden we extra workshopruimtes in De Vide en De Loft van De Hallen Studio’s. Deze ruimtes boden een intieme setting voor interactieve sessies en discussies. Met hun flexibele indeling en moderne faciliteiten zorgden De Vide en De Loft ervoor dat de workshops soepel verliepen en de deelnemers volop mogelijkheden hadden om te leren en te netwerken voorafgaand aan de plenaire sessies in Studio 2.

Congres Gemeente Amsterdam

De transformatie naar walking dinner

Terwijl de gasten genoten van hun eerste drankje in Studio 1, wisten we dankzij een zorgvuldige planning en met de benodigde efficiency Studio 2 binnen korte tijd te veranderen in een sfeervolle omgeving voor de borrel en het walking dinner. Zodra de gasten terugkeerden naar Studio 2 werden ze begroet door een uitnodigende ambiance, waar heerlijke walking dinner items werden geserveerd.

 

Meer lezen over congressen die in De Hallen Studio’s hebben plaatsgevonden? Lees dan ook het artikel over het congres dat wij organiseerden voor Qualtrics of het retail event van Bugaboo.  

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch