Eventcase: traditionele kick-off borrel

Om het begin van het nieuwe evenementenseizoen te vieren, hebben we in samenwerking met Kitchen Creative Catering en Meisjes van de Wijn ons jaarlijkse kick-off evenement georganiseerd in de Hallen Studio’s. Dit evenement was bedoeld voor zowel onze gewaardeerde relaties, partners als opdrachtgevers om elkaar te ontmoeten voor weer alles ‘losbarst’.

Op 7 september openden we de deuren van Studio 2 om onze relaties te verwelkomen voor dit inmiddels traditionele evenement. Net voordat we weer helemaal opgaan in de drukte van productie, vonden we het belangrijk om een moment te nemen om onze waardering uit te spreken, ideeën uit te wisselen en bij te praten na de zomerperiode. Onder het genot van heerlijke gerechten verzorgd door Kitchen Creative Catering, wijnen geschonken door Meisjes van de Wijn en de muzikale klanken van Dames Draaien Door kunnen we zeggen dat het een zeer geslaagde avond was!

KITCHEN CREATIVE CATERING

Tijdens ons kick-off evenement werden we op culinair gebied in de watten gelegd door onze cateringpartner, Kitchen Creative Catering. Chef-kok Maarten Tromp verraste ons niet alleen met fantastische smaken, maar wist ook te schitteren op het gebied van presentatie.

MEISJES VAN DE WIJN

De Meisjes van de Wijn zorgden ervoor dat iedereen tijdens het kick-off evenement kon genieten van voortreffelijke drankjes. We begroetten onze gasten met een verfrissende (en alcoholvrije) bubbel. Gedurende de avond zwierven de wijnmeisjes door de zaal met hun elegante wijntrolley, gevuld met een uitgelezen selectie van heerlijke wijnen. Bovendien kregen onze gasten de kans om hun wijnkennis te testen door blind een aantal wijnen te ruiken en te proeven en in te zetten op hun keuzes op het “poker” bord. Welke subtiele fruitige nuances, smaaktonen en aroma’s kun jij ontdekken in een glas wijn? De Meisjes van de Wijn wisten er alles over te vertellen en maakten de avond extra bijzonder.

DAMES DRAAIEN DOOR

Er was uiteraard ook een muzikale toevoeging aan ons evenement in de vorm van de getalenteerde DJ van Dames Draaien Door. Ze zorgden voor heerlijke soundtracks gedurende de avond en brachten een levendige sfeer in de zaal.

Wij kijken wederom terug op een geslaagde editie van de kick-off en bedanken alle partners en aanwezige voor hun komst! Tot volgend jaar!

kick-off borrel

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch