Eventcase: rebranding lancering

OP 6 SEPTEMBER 2023 VERZAMELDEN ZICH MEER DAN 100 GENODIGDEN VOOR EEN FEESTELIJKE GELEGENHEID : DE LANCERING VAN DE NIEUWE BRANDING, DIE EERST  BEKEND WERD GEMAAKT AAN DE GENODIGDE GASTEN. MAAR UITERAARD WAS HET EERST DE BEURT AAN HET PERSONEEL OM EEN VOORPROEFJE TE KRIJGEN VAN DEZE REBRANDING, EN DAT WERD OP EEN FEESTELIJKE MANIER IN DE HALLEN STUDIO’S GEVIERD.

Het verloop van de dag

De gasten werden, geheel volgens het thema, ontvangen met een welkomstdrankje in de Foyer en de aanstekelijke beats van de DJ. De sfeer kwam er hierdoor meteen goed in. Na de ontvangst werden de gasten naar de gedekte tafels gebracht waar een meergangen shared lunch geserveerd werd. Tijdens de lunch werd de nieuwe branding met de nieuwe naam gepresenteerd.

Studio 2

Voor dit evenement werd Studio 2 in tweeën gesplitst waarbij we zowel een ontvangst/borrel ruimte hadden als een ruimte voor de presentatie en lunch. Tevens werd er gebruik gemaakt van de geavanceerde dak verduistering als extra showelement om de aandacht van de gasten te trekken. De gehele presentatie werd tevens opgenomen door onze technische partner om op een later moment in te zetten door de opdrachtgever.

Na de lunch en de aansluitende borrel gingen de festiviteiten van deze dag in stijl door, en konden de gasten aan boord gaan van een boot waarop het feest werd voortgezet.

Benieuwd naar een eerdere launch lunch in onze locatie? Lees hier het artikel van Puma.
Of toch meer benieuwd naar wat we nog meer doen voor evenementen? Bekijk dan onze nieuwspagina.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch