Eventcase: productlancering Clinique’s nieuwste mascara

In opdracht van PR-bureau MMBSY organiseerden wij de productlancering van Clinique’s nieuwste mascara. Het evenement bracht influencers en brand ambassadors samen tijdens een avond vol uiteenlopende activiteiten. Gasten werden vanuit de passage in de Hallen verwelkomd in onze Foyer, waar displays met de gloednieuwe mascara hun aandacht trokken. Daarna begaven ze zich door sfeervol groen verlichte gangen richting Studio 1 waar het evenement van start ging.

Studio 1

Studio 1, ook wel bekend als de “white box”, bewees zijn veelzijdigheid. Goed zichtbaar was dat het perfect aangepast kon worden aan de wensen van het evenement en Clinique. Hierdoor konden ze de ruimte optimaal benutten. Dit deden ze onder andere door de inzet van videoprojecties om het merk en product op een unieke manier te presenteren.

Voor dit evenement koos Clinique voor accenten in de kleur groen. Dit was terug te zien op allerlei manieren, met inzet van de LED faciliteiten tot veel groendecoratie. Ook was het herkenbaar in de catering, met onder andere groene cocktails. Het was kortom een doordacht en sfeervol geheel.

Disco en activiteiten

Studio 1 was getransformeerd met een touch of disco, met een opvallende DJ-booth en een echte LED dansvloer. Het aanbod van activiteiten tijdens het event was gevarieerd, met een make-uphoek waar de gasten werden opgetut met Clinique-producten, een rollerskatebaan om hun kunsten te vertonen, en een dansvloer om de avond in stijl af te sluiten.

Deze avond bracht influencers samen om de nieuwe mascara te vieren en maakte goed gebruik van de veelzijdigheid van onze locatie voor diverse evenementen. Een evenement dat het product van Clinique tot leven bracht en daarnaast voor een sfeervolle avond zorgde.

productlancering clinique

Benieuwd naar andere manieren voor een productlancering in onze locatie?

Lees hier de eventcase van Jeep en hier de eventcase van Dyson.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch