Eventcase: inspiratie sessie voor DPG media

Op 12 september 2023 openden onze deuren zich voor de gasten van het “Grow Live Start” event, geinitieerd door DPG media. Het event biedt een waardevolle ervaring voor startende mediaprofessionals die werkzaam zijn bij diverse bureau’s. Voor dit event werd de gehele locatie op flexibele wijze ingezet. Er waren diverse break-outs en programmaonderdelen.

Ontvangst als kick-start van de dag

De dag begon met een warm welkom in onze foyer ruimte. De gasten werden verwend met een heerlijk ontbijt. Een barista verzorgde koffie en thee en warme croissantjes lagen klaar. In deze “intieme” ruimte konden de gasten elkaar leren kennen voor het inhoudelijke gedeelte van start ging. Na het ontvangst werden de gasten uitgenodigd in een plenaire opstelling waar gestart werd met de inspiratie sessie.

De gehele locatie ingezet

De rest van de ochtend stond in het teken van inspiratie bij diverse plenaire momenten, wat ondersteund werd door allerlei break-outs aan te bieden. Deze vonden plaats op diverse plekken in de locatie wat de gasten de kans gaf om zich te richten op specifieke onderwerpen van hun keuze.  Aan het einde van het inhoudelijke gedeelte van deze ochtend was er een netwerk-moment, waar deelnemers kennis en ervaringen met elkaar konden delen voor ze hun dag en werkzaamheden vervolgden.

inspiratie sessie DPG media

Benieuwd naar meer mogelijkheden rondom een evenement in onze locatie?

Bekijk hier de eventcase van Salesforce of hier de eventcase voor Bugaboo.

Opzoek naar een barista? Bekijk onze partner hier.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch