Eventcase: Salesforce non-profit partner event

Salesforce non-profit partner event

Op 17 november 2022 vond er een bijzonder non-profit partner event plaats in de Hallen Studio’s, exclusief georganiseerd voor Salesforce. Een dag vol kennisdeling, netwerken en culinaire hoogstandjes voor 150 bezoekers.

Salesforce is een terugkerende opdrachtgever bij De Hallen Studio’s en heeft in november haar non-profit partner event georganiseerd in Studio 2. Het was een inspirerend event met boeiende sprekers en slim gebruik van de aanwezige materialen op locatie.

Salesforce non-profit partner event

Een inspirerend programma

De ochtend startte met een levendig netwerkontbijt. Hier ontmoetten deelnemers elkaar en raakten ze in de stemming voor wat komen ging. Direct daarna begonnen we met de plenaire sessies, afgewisseld met korte pauzes en een smakelijke netwerklunch.

In de middag bood de setting ruimte voor educatieve break-out sessies. Kleine groepen namen plaats op de sfeervolle vides van onze locatie. Gedurende de dag voorzag een toegewijde barista de gasten van verse koffie, te vinden bij de koffiepiaggio.

De dag werd afgesloten met een krachtige plenaire afsluiting, gevolgd door een ontspannen borrel. Een live jazz band zorgde voor het muzikale behang, terwijl gasten genoten van smakelijke hapjes.

Studio 2 als decor

De keuze viel op Studio 2 van de Hallen Studio’s als decor voor dit evenement. Met een voile gordijn verdeelden we de ruimte in twee functies. Aan de ene kant zorgde een plenaire opstelling in theaterstijl voor de inhoudelijke sessies. Hier was ook het podium te vinden, met visuals op de witte muur. Aan de andere kant creëerden we een elegante bar, een stijlvol buffet en sta-tafels voor de informele momenten. Ter aankleding hebben we veel groendecoratie ingezet.

Salesforce non-profit partner event

Een duurzaam non-profit event

Wat dit event extra speciaal maakte, was de inzet voor duurzaamheid. Bij de Hallen Studio’s zijn we er trots op om zoveel mogelijk eigen meubilair en materiaal te gebruiken, waardoor we onze ecologische voetafdruk minimaliseren. Grote plantenkarren, stoelen en het podium vonden een nieuwe toepassing en droegen bij aan de sfeervolle aankleding.

Dit Salesforce non-profit partner event bij de Hallen Studio’s illustreert hoe een evenement met stijl en inhoud vorm kan krijgen. Door doordacht ontwerp, aandacht voor detail en duurzaamheid te combineren, creëerden we een onvergetelijke ervaring die zowel professioneel als milieubewust is, en daarbij ook nog laag in de kosten konden blijven.

 

Meer lezen over soortgelijke eventcases? Lees dan ook de artikelen over het Fairtrade event ‘Bakkie Impact’ of over het netwerkevenement voor Contentsquare. 

 

Direct contact opnemen om de mogelijkheden voor jouw evenement in De Hallen Studio’s te bespreken? Dat kan via ons contactformulier.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch