Bruiloften op een bijzondere locatie

Bruiloften op een bijzondere locatie

In De Hallen Studio’s organiseren wij niet alleen zakelijke events en tv-producties, maar de ruimtes lenen zich ook perfect voor bruiloften op een bijzondere locatie. De Studio’s kunnen gehuurd worden voor een ceremonie, diner of huwelijksfeest. Op zoek naar een bijzondere locatie voor een bruiloft? Lees hier meer over de mogelijkheden op onze locatie.

Bruiloften op een bijzondere locatie worden steeds populairder. Niet gek, want wie wilt nou niet trouwen in een ruimte die inspireert en geheel naar eigen smaak ingevuld kan worden. In de afgelopen jaren hebben wij onze deuren geopend voor vele, uiteenlopende bruiloften. Niet één was hetzelfde en telkens wisten we weer een ruimte te bieden om deze onvergetelijke dag te delen met vrienden en familie. 

Studio 2 als decor

Onze ruimtes kunnen los van elkaar gehuurd worden, of in combinatie met elkaar ingezet worden om een grootste bruiloft te organiseren. De grote Studio 2, met het karakteristieke karakter van De Hallen leent zicht perfect voor een bijzonder decor. Denk aan een ceremonie met het prachtige licht wat door de glazen dakkappen valt. Of juist een diner aan lange tafels, met de oude tramdeuren en bakstenen muur op de achtergrond.

Bruiloften op een bijzondere locatie

Bruiloften op een bijzondere locatie

Studio 1 voor de ceremonie of een knalfeest

Deze white-box kan geheel naar eigen smaak ingevuld worden. Liever een intiem, romantische ceremonie, of juist een groot knalfeest? Het kan allemaal. in combinatie met Studio 2 kan de gehele bruiloft op dezelfde locatie plaatsvinden, met ceremonie, diner en feest. Met behulp van de audiovisuele middelen kan er gespeeld worden met kleuren licht en laten we de gasten losgaan op de dansvloer.

Ceremonie op een bijzondere locatie

De Foyer & De Loft

Ook onze kleinere ruimtes betrekken we graag bij de bruiloft. De Foyer is de entree tot onze locatie. Ontvang de gasten op een feestelijke manier met ballonnen, slingers, en een lekker drankje. De Foyer en De Loft zijn ook geheel op zichzelf af te huren, voor een intieme ceremonie of een diner met een klein gezelschap. De ruimtes hebben een industrieel karakter maar met een huiselijk gevoel om de intimiteit te waarborgen.

Bruiloften op een bijzondere locatie

 

Ceremonie op een bijzondere locatie

 

Op zoek naar meer inspiratie voor de mogelijkheden in De Hallen Studio’s? Neem dan een kijkje in ons inspiratieboek.

Kom direct met ons in contact om jouw bruiloft te plannen! We denken graag mee om jouw bruiloft de gepaste invulling te geven en er een onvergetelijke dag van te maken!

Mail: info@dehallenstudios.nl

Tel: 020 820 820 6

Bruiloft feest

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ours news in your mailbox
en_USEnglish