Eventcase: DDMA Customer Data Award

DDMA Customer Data Award

Op 2 december 2021 vond de prijsuitreiking van de DDMA Customer Data Award plaats in De Hallen Studio’s. De prijs werd uitgereikt tijdens de online DDMA talkshow: de Beste Customer Data Cases van 2021.

De DDMA Customer Data Award

De DDMA Customer Data Award is dé competitie voor ambitieuze dataspecialisten. Tijdens de talkshow presenteren de beste data-experts van Nederland hun beste cases van het afgelopen jaar in 20 minuten. Het bedrijf dat het managen van klantgegevens op operationeel, tactisch en strategisch niveau het meest succesvol weet toe te passen, wint! Naast een jury van 5 specialisten, konden de kijkers thuis ook stemmen. De kandidaten werden beoordeeld op impact, resultaat en innovatie. De talkshow en de bijbehorende award zijn initiatieven van DDMA, de branchevereniging voor data en marketing.

HEMA als winnaar

De genomineerden voor de DDMA Customer Data Award 2021 waren HEMA, Corendon, en VodafoneZiggo. Ondanks dat alle drie de kandidaten aan de top staan van de data-driven marketingsector, bleek HEMA de echte winnaar. Niet alleen wist HEMA het meeste indruk te maken op de jury, maar ook gingen ze ervandoor met de publieksprijs. Meer te weten te komen over de kandidaten en hun cases? Neem dan een kijkje op de website van de Customer Data Award. 

DDMA Customer Data Award

Talkshowsetting in Studio 1

Vaak organiseren we talkshow in de karakteristieke Studio 2 van De Hallen Studio’s. Dit keer bouwde we de setting eens in Studio 1; net zo geschikt en multifunctioneel inzetbaar. Daarnaast is deze ‘white-box’ is geheel eigen te maken en kan snel veranderen van sfeer. Voor deze setting plaatsten wij een grote debattafel met scherm en werd de achtergrond opgevuld met planten en decor deuren. Zo voelde de ruimte gelijk een stuk levendiger en kwam de setting mooi op beeld. Aangezien het ging om een online event, was er maar een kleine groep aanwezig als publiek. Deze namen plaats op 1,5 meter afstand van elkaar om de show bij te wonen.

Mogelijkheden voor online events in De Hallen Studio’s

In het afgelopen 1,5 jaar hebben wij een hele berg aan extra ervaring opgedaan voor het organiseren van online events. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw online event in De Hallen Studio’s? Neem dan een kijkje op onze website, of download het online inspiratieboek.

Meer inspiratie halen uit leesvoer? Lees dan ook het artikel over De Finale van de Philips Innovation Award of het artikel over het 20-jarige jubileum van Funda. Eerder benieuwd naar de hybride mogelijkheden? Lees dan over deze 5 voorbeelden van hybride events.

 

Foto’s van MyMollseye

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ours news in your mailbox
en_USEnglish