Eventcase: de tweede expositie van Lieuwe van Gogh

Expositie Lieuwe van Gogh

OPNIEUW MOCHTEN WE IN DE HALLEN STUDIO’S EEN OPMERKELIJKE KUNSTENAAR VERWELKOMEN : LIEUWE VAN GOGH TOVERDE VOOR DE TWEEDE KEER ONZE STUDIO 2 OM TOT EEN OPVALLENDE EXPOSITIERUIMTE. MEDE DANKZIJ HET DAGLICHT DOOR DE RAMEN IN HET DAK EN DE RAMEN IN ONZE MONUMENTALE DEUREN KON VAN GOGH ZIJN KUNST OP EEN DYNAMISCHE WIJZE PRESENTEREN. HET RESULTAAT WAS EEN MEERDAAGSE TENTOONSTELLING DIE HET PUBLIEK WIST TE INSPIREREN.

De Unieke Opzet

Wat deze expositie van Lieuwe van Gogh zo bijzonder maakte, was de vernieuwende benadering van de presentatie. Terwijl de meeste werken op traditionele wijze aan de muren werden opgehangen, werd er ditmaal ook een groot werk op de grond geplaatst om een opvallend visueel contrast te creëren. Daarnaast waren er ook adembenemende sculpturen toegevoegd aan de expositie, wat een extra dimensie gaf aan de artistieke beleving.

Expositie Lieuwe van Gogh

De Hallen Studio’s als ideaal canvas

Om deze opstelling mogelijk te maken, werden extra wandjes geplaatst in Studio 2. Dit creëerde meer ruimte voor de werken binnen de expositie. Met diverse ruimtes en mogelijkheden bieden de Studio’s in De Hallen een ideale omgeving om artistieke visies tot leven te brengen. Studio 2, met zijn overvloed aan daglicht, vormde de perfecte achtergrond voor de werken van Lieuwe van Gogh. De flexibiliteit om extra wandjes te plaatsen en de ruimte op unieke wijze in te richten, toont de veelzijdigheid en potentie van De Hallen Studio’s, ook als inspirerende locatie voor opmerkelijke kunst!

Expositie Lieuwe van Gogh

Benieuwd naar overige kunstexposities die in De Hallen Studio’s hebben plaatsgevonden? Lees dan ook het artikel over kunstproject ‘Women in Art’ of het artikel over de NockNock Art Fair.

Direct met ons in contact komen om de mogelijkheden voor jouw expositie of ander cultureel evenement te bespreken? Stuur ons dan een mail naar info@dehallenstudios.nl of bel ons op 020 820 820 6. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ours news in your mailbox
en_USEnglish