Eventcase: NockNock Art Fair 2023

NockNock art fair 2023

NA HET SUCCES VAN VORIG JAAR VOND OPNIEUW DE NOCKNOCK ART FAIR 2023 PLAATS IN DE HALLEN STUDIO’S. IN HET EERSTE WEEKEND VAN JUNI WAREN DE KUNSTWERKEN VAN MEER DAN 60 KUNSTENAARS TE BEWONDEREN IN EEN HEEL GOED BEZOCHTE EXPOSITIE.

Van donderdag 1 tot en met zondag 4 juni kwamen zo’n duizend bezoekers per dag naar De Hallen Studio’s voor kunstbeurs NockNock Art Fair. Deze kunstbeurs is opgericht in een tijd waarin kunstenaars het moeilijk hadden om hun werk aan het publiek te tonen en is nu uitgegroeid tot een populaire ontmoetingsplek voor kunstenaars en kunstbewonderaars. We vertellen je er graag meer over in dit artikel!

NockNock Art

De oprichters, Anne Rose en Ciel, bedachten het concept aan het begin van de Corona-periode, toen kunstenaars geconfronteerd werden met enorme uitdagingen om hun werk aan kunstliefhebbers te tonen. Anne Rose en Ciel benaderden talentvolle kunstenaars, en begonnen hun kunstwerken onder de aandacht te brengen op de eigen NockNock-website, via sociale media en tijdens de Art Fair in Amsterdam-West. En nu dus alweer voor de tweede keer met een eigen tentoonstelling in de Hallen Studio’s.

NockNock art fair 2023

De Art Fair

De NockNock Art Fair biedt kunstenaars en kunstliefhebbers een unieke gelegenheid om samen te komen. Hier kunnen zij netwerken en genieten van mooie kunstwerken en mode tijdens de art shows. Met twee ruime studio’s is er voldoende ruimte in de locatie om duizend bezoekers per dag te ontvangen en werken van 60 verschillende kunstenaars tentoon te stellen. Daarnaast is er ruimte voor de extra catwalk show. In het daglicht van Studio 2 komen de werken tot leven met een zonnige gloed. Bij mooi weer openden we de buitendeuren en creëerden we zo een klein buitenterras.

De extra vide met glazen wanden toverden we om tot een exclusieve VIP-ruimte tijdens de openingsavond. Tijdens de art shows diende de vide ook als een bijzonder podium, waar modellen met kunstwerken in hun handen de trap afdaalden naar de catwalk in de studio. Op deze catwalk werden niet alleen de nieuwste creaties van modeontwerpers gepresenteerd, maar ook de prachtige kunstwerken van de exposanten.

NockNock art fair 2023

Meer lezen over expositites die in De Hallen Studio’s hebben plaatsgevonden? Lees dan ook het artikel over de expositie van Lieuwe van Gogh of het kunstproject Women in Art. 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ours news in your mailbox
en_USEnglish