Sociaal-culturele evenementen in Amsterdam-West

WoWa Festival

Als evenementenlocatie zet De Hallen Studio’s zich actief in voor sociale initiatieven. Door het organiseren en hosten van diverse sociaal-culturele evenementen draagt De Hallen Studio’s bij aan de versterking van de gemeenschap.

Door het organiseren en hosten van diverse evenementen met een sociaal-cultureel aspect draagt De Hallen Studio’s een steentje bij aan het versterken van de gemeenschap. Deze sociaal-culturele evenementen brengen mensen samen, bieden inspiratie, zorgen voor verbinding en dragen bij aan persoonlijke groei. De Hallen Studio’s werkt aan het creëren van een positieve sociale impact in Amsterdam-West en daarbuiten. In dit artikel presenteren we vier voorbeelden van evenementen met een impact op sociaal gebied.

Talentenbeurs

De jaarlijkse Talentenbeurs, in samenwerking met Stichting Combiwel Buurtwerk, is een evenement dat mensen die graag als vrijwilliger willen werken in contact brengt met relevante vrijwilligersorganisaties. Bij binnenkomst in Studio 1 kunnen bezoekers onder andere professionele foto’s laten maken voor hun cv. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan het ‘dress to impress’-gedeelte. Studio 2 vormt het centrale ontmoetingspunt, waar bezoekers met vertegenwoordigers van verschillende organisaties in gesprek kunnen gaan aan ronde tafels. De Talentenbeurs stimuleert vrijwilligerswerk en creëert waardevolle verbindingen tussen mensen en organisaties.

De Talentenbeurs Amsterdam-West

Sinterklaasfeest

Voor alle jonge gezinnen uit de buurt organiseert De Hallen Studio’s jaarlijks een feestelijk Sinterklaasfeest. In Studio 2 bieden we diverse activiteiten aan, zoals het bakken van pepernoten en het behalen van een pietendiploma op een speciaal opgezette stormbaan. Ondertussen kunnen ouders genieten van een kop verse koffie terwijl hun kinderen plezier hebben. Het Sinterklaasfeest zorgt voor een onvergetelijke ervaring en versterkt de band tussen gezinnen in de buurt.

Sinterklaasfeest De Hallen

Women of West Amsterdam (WoWA) Festival

Het jaarlijkse WoWA Festival is exclusief voor vrouwen uit Amsterdam West en heeft empowerment en het stimuleren van persoonlijke groei als doel. Het festival biedt een inspirerend programma met diverse sprekers, workshops en een lunch. Hier kunnen vrouwen op een inspirerende manier leren hoe ze zich beter in de maatschappij kunnen mengen. De gehele locatie van De Hallen Studio’s werd benut voor dit evenement. Studio 2 bood ruimte voor plenaire sessies, studio 1 werd omgetoverd tot een cateringruimte en in de verschillende break-out ruimtes vonden workshops en activiteiten plaats zoals hoelahoep workshops, massages en schrijfcursussen.

WoWa Festival

Kerstlunch

In samenwerking met Stichting TROM organiseert De Hallen Studio’s jaarlijks een uitgebreide kerstlunch voor mensen in de buurt die wat minder bedeeld zijn. Studio 2 wordt omgetoverd tot een betoverende setting met feestelijke kerstdecoraties. Gasten worden verwelkomd aan lange tafels terwijl live muziek, verzorgd door getalenteerde muzikanten, de ruimte vult. Deze kerstlunch biedt de buurtbewoners de mogelijkheid om samen te komen, een heerlijke maaltijd te delen en de kerstgedachte te ervaren in een warme en gastvrije omgeving.

Meer lezen over De Hallen Studio’s? Neem dan ook een kijkje op de website. 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ours news in your mailbox
en_USEnglish