Diner

Diner in de Hallen Studio's

Mogelijkheden

Onze studio’s zijn al jarenlang het toneel van bijzondere en onvergetelijke avonden. Of het nu gaat om award-uitreikingen, sfeervolle kerstdiners, feestelijke verjaardagen, stijlvolle zakendiners of andere bijzondere gelegenheden, onze locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke avond.

De lichtfaciliteiten van onze studio’s stellen ons in staat om elke keer weer een transformatie te realiseren die volledig aansluit bij jullie wensen. Of het nu gaat om een intieme en romantische sfeer voor een huwelijksdiner of een glamoureuze setting voor een galadiner, we passen de ruimte moeiteloos aan om de gewenste ambiance te creëren.

Onze locatie biedt voldoende ruimte en flexibiliteit om aan jullie specifieke wensen te voldoen, of het nu gaat om een intiem diner met een select gezelschap of een grootschalig evenement met honderden gasten.

Studio's

Studio 1

Studio 1 heeft met een oppervlakte van bijna 300 m2 en ruimte voor maximaal 220 personen in diner opstelling.

De “witte canvas”, zoals deze studio ook bekend staat, kan volledig getransformeerd worden naar jullie wens. Perfect passend bij deze avond.


Studio 2

Studio 2 heeft een oppervlakte van 480 m2 en een hoogte van ruim 5 meter. De karakteristieke elementen van de ruimte met de bakstenen muur, het spantendak en de oude tramdeuren geven het een fijne intieme sfeer.

Ronde tafels of rechte tafels? In de richting van de bakstenen muur of juist naar de oude tramdeuren? We’ve seen it all! De ruimte transformeert zich telkens weer in de meest passende setting voor jullie diner.

Leuke extra tijdens bijvoorbeeld een award uitreiking. Vanuit de vide zijde kun je met een trap zo richting het podium aan de bakstenenzijde. Een speciale ‘entree’ voor presentatoren of winnaars geeft toch nét dat beetje extra.

Extra service

Van het samenstellen van het menu tot het verzorgen van tafeldecoraties en het creëren van de juiste sfeer met verlichting en muziek, we nemen graag alle zorgen uit handen, zodat jullie en jullie gasten kunnen genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring.

We hebben samenwerkingen met diverse partners waardoor we invulling kunnen geven aan bijvoorbeeld catering, meubilair, decoratie en technische faciliteiten.

Niks is vast en mocht je zelf ook een goede samenwerking hebben met een partner is die natuurlijk ook welkom.

Inspiratieboek

Bekijk het inspiratieboek van diners en kom meer te weten over de mogelijkheden in De Hallen Studio’s.

Eerdere Diners in De Hallen Studio's

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch