Eventcase: ING Orange Live

ING Orange Live

Voor de tweede keer werd de ING Orange Live show opgenomen in De Hallen Studio’s. Onze Studio 2 vormt het decor voor dit virtuele evenement. In deze zevende editie van de Orange Live show draait het om het managen van verstoringen in de supply chain. Diverse experts delen hun visie en toekomstverwachtingen.

ING is ondertussen een bekende opdrachtgever bij ons op locatie. En zo ook voor de opnames van het virtuele evenement; ING Orange Live. In februari 2022 namen wij al eerder een opname voor deze reeks op. Des te leuker wij het vonden dat zij in juli nogmaals terug kwamen voor een vervolgopname. We vertellen je er graag meer over.

ING Orange Live

Studio 2 als decor

In onze ruime studio 2 vonden de opnames plaats. Hoewel de gehele ruimte werd ingericht in de stijl van ING, fungeerde de karakteristieke elementen van de oude tramremise als decor voor de setting. Door het uitlichten van de oude tramdeuren en bakstenen muur, boden deze een prachtige achtergrond voor de diverse settings in het programma. Zo was er voldoende ruimte voor een tafelsetting, huiskamersetting, en voor een graffiti artiest die live te werk ging. Waar wij de vorige editie géén publiek ontvingen wegens de beperkende corona maatregelen, mochten wij deze keer wél fysieke gasten op locatie verwelkomen.

ING Orange Live

Supply Chains, East, West, Local best

In deze zevende aflevering van de reeks gaat het over on demand beheren van verstoringen in de supply chain. Tijdens dit programma van een uur hoor je hoe experts en leidinggevenden omgaan met verstoringen in de supply chain en wat ze in de nabije toekomst verwachten. In deze editie spreekt de speciale gast Anthony Gardner, voormalig Amerikaans ambassadeur bij de EU. Hij geeft unieke perspectieven op hoe actuele gebeurtenissen de wereldwijde handelsstromen beïnvloeden. Sucafina CEO Nicolas A. Tamari, Varo Energy CEO Dev Sanyal en Duferco International Trading Holding (DITH) Strategy director James May vertellen hoe ze zijn omgegaan met verstoringen in de toeleveringsketens. En experts van ING: hoofdeconoom Carsten Brzeski, Head of Commodities strategy Warren Patterson, Head of Metals, Mining & Fertilizers EMEA Cilia Ruinen en CCO Mark Pieter de Boer geven relevante inzichten over hoe te reageren op actuele gebeurtenissen.

ING Orange Live

De opnames van Orange Live zijn terug te zien via deze link.

Meer lezen over virtuele en hybride evenementen die we in De Hallen Studio’s hebben georganiseerd? Lees dan ook de artikelen over het hybride congres van de ZDHC Foundation, de SvB talks in studio 2, of de online productpresentatie van Vadain.

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch