Eventcase: een uniek themafeest

Uniek themafeest

Op 16 december waanden onze bezoekers zich in een onderwaterwereld in De Hallen Studio’s. Een uniek themafeest om het jaar mee af te sluiten.

Opdrachtgever Smolders Business Support organiseerde een uniek themafeest voor 400 bezoekers in onze gehele locatie. Hierbij is gekozen voor het thema onderwaterwereld. Oneindig veel leuke ideeën om met dit thema te spelen! We vertellen je graag hoe het thema bij ons op locatie is toegepast.

Uniek themafeest

Een bruisend decor

We ontvingen de gasten in onze Foyer, waar zij vanuit de kerstige Hallenpassage een blauwe onderwaterwereld instapten. Vanaf de voordeur in de Foyer tot aan de achterdeur in Studio 2 is het thema toegepast in de aankleding van de ruimtes, lichten in blauwgroene kleuren, ballonnen die doen denken aan luchtbellen onder water en tafels gedecoreerd met vissenkommen en koraal.

In de Foyer konden de gasten zich registreren, nog even op de foto voordat ze de zaal ingingen, op naar het feest! Door de lange blauwe hal, waarbij enkel onderwatergeluiden te horen waren, naar Studio 2. Hier kregen zij een glas champagne aangereikt vanuit de pianobar en opende het walking dinner. Buffetten aangekleed met lichtgevende kwallen, een fruits de mer toren en her en der nog een kerstboom om de kerstsferen erin te houden. Een klein podium voor een aantal prijsuitreikingen met daarop een discobal DJ booth voor lekkere achtergrondmuziek.

Nadat de gasten waren voorzien van een voortreffelijk menu, werden zij naar Studio 1 begeleidt voor het feest. In deze studio stond een groter podium voor de live acts en een lange bar met sta tafels. Het principe less is more is hier van toepassing geweest. Zodra deze zaal gevuld was met 400 gasten, en de showlichten aanstonden, was het totaalplaatje compleet. De feestavond kon beginnen!

Personeelsfeest

Een menu om van te watertanden

De bezoekers werden in de watten gelegd met de meest smakelijke gerechten, waarbij het thema ook niet vergeten werd. Een gigantische fruits de mer toren waar de chefs de gasten voorzagen van verse vis, schelp- en schaaldieren. Daarnaast werden er diverse gerechten uitgelopen in de zaal. Allemaal met een hint naar de onderwaterwereld. Voor de paar gelukkigen die goed opletten viel er nog een extra’tje te vangen. Op de hoek van Studio 2 stond een visser kleine doosjes bonbons naar beneden te hengelen vanaf de trap.

Uniek themafeest

Live acts & entertainment

Een feest is niet compleet zonder live acts en entertainment. En daar wist deze opdrachtgever alles van. Er is een te gek team van entertainers opgetrommeld om deze productie nóg toffer te maken. Te beginnen bij de dame op stelten die de gasten ontving in de passage op haar zeepaard. Later zagen we haar nog terug op de dansvloer. In de Foyer stond onze kerstman klaar om iedereen op de foto te zetten met props in thema. In de Studio speelde een artiest live op de pianobar bij ontvangst, waarna de DJ het overnam. Om de gasten van Studio 2 naar Studio 1 te verplaatsen, kwamen twee dansende kwallen de zaal in. Hier stonden de waterdrummers hen vast op te wachten om een spetterend optreden te geven. Tot slot trad de band op om de gasten op de dansvloer te krijgen, sloot de DJ de avond af.

Uniek themafeest

 

Meer lezen inspiratie opdoen over de mogelijkheden voor een uniek themafeest in De Hallen Studio’s? Lees dan ook het artikel over het glow in the dark feest dat wij organiseerden voor Cushman & Wakefield, of over het nieuwjaarsfeest voor Mollie in Disney thema.

Informatie ontvangen voor het organiseren van jouw personeelsfeest in De Hallen Studio’s? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier, of door een mailtje te sturen naar info@dehallenstudios.nl

 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch