Eventcase: Glow in the Dark Kerstfeest

Glow-in-the-dark kerstfeest

Als je ons vraagt welk kerstfeest ons lang zal bijblijven, staat het Glow in the Dark kerstfeest in 2022 absoluut in de top 3. Vorig jaar organiseerden we dit uitgebreide kerstfeest voor 250 medewerkers, waarbij we volledig hebben uitgepakt met de aankleding van de locatie.

In december 2022 hebben wij een aantal spectaculaire kerstdiners en -feesten mogen organiseren in De Hallen Studio’s. Het Glow in the Dark kerstfeest was daar één van. Voor 250 personeelsleden van een grote bank organiseerden we een walking dinner en feest in onze Studio 2, waarbij we ons helemaal mochten laten gaan met de aankleding en decoratie. Het was een feest voor zowel de bezoekers als voor onszelf om dit evenement te hosten!

Make it Glow

‘We willen graag een chique glow in the dark feest’ was het verzoek vanuit de opdrachtgever. ‘Niet van die goedkope glow in the dark attributen, maar mooie materialen van goede kwaliteit die een echt ‘wauw-effect’ geven.’ Daar wisten wij wel raad mee! Samen met Just Iris hebben wij groots uitgepakt en alle hoeken van de locatie weten te versieren. Door middel van grote slingers, glinsterende sterren en LED-attributen in het plafond op te hangen, creëerden we een speels effect en doorbraken we de hoogte van de studio. Aangevuld met glow in the dark bloemdecoraties op de barren en tafels werd het een mooi geheel.

Ook in de gangen werd het thema doorgevoerd. Hier bedekten we de wanden met zilverpapier en LED-tubes, weer aangevuld met bloemen op sokkels bij de toiletten. In het midden van de zaal legden wij een LED dansvloer neer die prachtig weerspiegelde in de spiegelballonnen die erboven hingen. Naast de dansvloer spellen grote lichtgevende letters het woord ‘GLOW’. Tot slot kleedden we de glazen wanden van de vide feestelijk aan met speelse LED-blokken in verschillende formaten en kleuren.

Glow-in-the-dark kerstfeest

 

Een feestelijk avondmaal

Samen met onze cateringpartner Kitchen Creative Catering hebben we een heerlijk walking dinner geserveerd aan de bezoekers. Naast dat we vier gerechten uitserveerden op plateaus, plaatsten we ook twee foodstations in de zaal waar de gasten zelf hun flammkuchen en ravioli konden halen. Het dessert werd zowel op plateaus als bij de foodstations uitgeserveerd. We eindigden de avond met een late-night snack om de bezoekers met een volle maag de deur uit te zwaaien. Om het thema nog verder door te voeren in het aanbod van eten en drinken, schonken we een glow in the dark cocktail bij ontvangst, met droogijs voor special effect.

Glow-in-the-dark kerstfeest

De voetjes van de vloer

Een feest is natuurlijk niet compleet zonder vermakelijk entertainment om de voeten van de vloer te krijgen. Het begint al bij binnenkomst. Hier hadden we een pianist bij onze vleugel in de Foyer geplaatst die de bezoekers een feestelijk onthaal gaf. De bezoekers die nog een extra finishing touch nodig hadden bij hun outfit konden plaatsnemen bij de face-paint artist die hen van prachtige glow in the dark schmink en glitters kon voorzien. Gedurende de avond zorgde de DJ voor passende muziek tijdens het diner en feest. Om de gasten in de stemming te krijgen, werd er een brass band ingehuurd die het publiek wist op te zwepen met hun vrolijke muziek en indrukkende dansopvoering. Na dit optreden bleef de dansvloer de hele avond goed gevuld met fanatieke dansers.

Glow-in-the-dark kerstfeest

 

Benieuwd naar andere kerstevenementen die we hebben georganiseerd in De Hallen Studio’s? Lees dan ook de artikelen over het kerstfeest met het onderwaterwereldthema of het artikel waarin we nog meer voorbeelden van kerstevents geven.

Wil je direct contact opnemen om de mogelijkheden voor jouw kerstevenement te bespreken? Stuur dan een e-mail naar info@dehallenstudios.nl

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch