Nieuwe website staat LIVE!

De Hallen Studio’s heeft een nieuwe website! COVID veranderde al onze werkzaamheden. Dat gaf ons de kans om als bedrijf te groeien. De huisstijl en de website werden compleet vernieuwd. Op deze nieuwe website kun je meer informatie vinden maar helpen we je ook meer op weg om de mogelijkheden voor jouw event in onze locatie uit te zoeken. Neem je een kijkje?

Wat ging eraan vooraf?

In samenwerking met diverse experts hebben we gekeken naar de kansen en het huidige gebruik van de website. Waar vinden mensen ons, wat zoeken ze en hoe kunnen we dit optimaliseren op de nieuwe website? Wat er het meeste uitsprong was dat juiste informatie op het juiste moment leveren. Hoe kunnen we op onze nieuwe website voldoende faciliteren in het vinden van de juiste informatie?

Ontdek de nieuwe site!

Het belangrijkste is dat de bezoekers een goed beeld krijgen van de locatie. We hebben gekeken naar diverse manieren van gebruik van de website door diverse bezoekers. Door deze “journey” in kaart te brengen krijgen we meer duidelijkheid. Zo krijg je bijvoorbeeld bij het overzicht studio’s hele concrete informatie over de faciliteiten. Daarnaast krijg je bij de evenementen juist meer een idee van de mogelijkheden in de studio’s.

nieuwe website

Special feature

Waar we het meest trots op zijn op de nieuwe website? Dat is zeker de ‘wat organiseer jij’ wizzard. Deze functie heeft daarom ook een belangrijke plek op de homepage. Ken je ons nog niet of zoek je hele gerichte informatie? Vul de wizzard in! Na een kort aantal vragen ontvang je een gericht advies over ruimte, invulling en mogelijkheden. Geheel ter inspiratie.

Aan de hand van de wizzard direct een offerte ontvangen? Dat kan! Op de adviespagina kun je rechtstreeks op basis van je antwoorden een aanvraag doen. Wel zo makkelijk, toch?

nieuwe website

Een eigen stijl

Naast andere functionaliteiten was het, op de nieuwe website, tijd voor een opfrisbeurt van onze eigen stijl. Wie zijn we als bedrijf? Wat willen we uitstralen? Dat heeft geleid tot een frisse en energieke stijl. Enerzijds vernieuwd, anderzijds met het historische Hallen karakter. Kortom – nice to meet – ontdek onze (opnieuw).

Website in samenwerking met: Timo de goede.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ours news in your mailbox
en_USEnglish