TV programma: Podium Klassiek

Podium Klassiek

Na zeven jaar is er een einde gekomen aan het tv-programma Podium Witteman. Maar niet getreurd, want het programma keert terug in een nieuw jasje.

Sinds januari 2015 werden de opnames van Podium Witteman gehouden in De Hallen Studio’s. Het was even wennen toen het einde van dit programma werd aangekondigd. Tegelijkertijd zijn we ontzettend enthousiast over de doorstart van het programma als Podium Klassiek, met Dieuwertje Blok als opvolger van Paul Witteman.

Podium Klassiek

Podium Witteman was zeer geliefd bij muziekliefhebbers, vooral de liefhebbers van klassieke muziek. Dit voorjaar kondigde Paul Witteman aan te stoppen, maar gelukkig betekende dat niet het einde van het programma. Ondertussen is Podium Klassiek van start gegaan, met Dieuwertje Blok als nieuw gezicht naast Floris Kortie en Mike Boddé. In Podium Klassiek gaat Dieuwertje Blok meer in gesprek met jong muzikaal talent. Ook ontbreken de live optredens niet en krijgen ook andere muziekgenres naast klassieke muziek een rol in het programma. Meer informatie over het programma wordt gedeeld op de website.

Podium Klassiek

Dieuwertje Blok als opvolger

De nieuwe presentatrice Dieuwertje Blok is voor velen geen onbekende. Ze is voornamelijk bekend van het Sinterklaasjournaal en het programma NTR Podium op NPO Radio 4. Dieuwertje is thuis in de wereld van klassieke muziek en kijkt uit naar de samenwerking met medepresentator Floris Kortie en huispianist Mike Boddé. Ook Floris is enthousiast over zijn nieuwe collega: “Ik ben erg blij dat we de komende maanden weer de rode loper mogen uitrollen voor al die gepassioneerde muzikanten uit binnen- en buitenland. Op de vertrouwde zondag, in onze vertrouwde studio, en nu versterkt met het enthousiasme en de betrokkenheid van Dieuwertje Blok.”

Podium Klassiek wordt live uitgezonden vanuit De Hallen Studio’s in Amsterdam-West. Vanaf 11 september iedere zondag tussen 18.15 en 19.15 uur op NPO2. 

Benieuwd naar andere TV programma’s die worden opgenomen in De Hallen Studio’s? Lees dan ook de artikelen over Summerschool met Matthijs van Nieuwkerk, MolTalk, en Brommer op zee.

Foto’s: Amy van Leiden Fotografie

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ours news in your mailbox
en_USEnglish