De 5 leukste momenten van 2021

De 5 leukste momenten van 2021

Op de laatste dag van het jaar kijken wij nog eens terug naar de 5 leukste momenten van 2021, bij ons in De Hallen Studio’s. Ondanks de beperkende maatregelen hebben we toch veel leuke dingen mogen doen. En we staan op springen om volgend jaar nog meer gave evenementen te mogen organiseren!

In dit artikel nemen we je kort mee door de 5 leukste momenten van 2021. We hebben dit jaar van alles georganiseerd, waaronder online evenementen, hybride congressen, en een eigen stadstrand met publieksactiviteiten. Dit jaar heeft ons geleerd om creatief te kijken naar de mogelijkheden die we wél konden benutten tijdens de lockdown. Minder (grote) live evenementen dan we gewend zijn, maar toch een heleboel mooie momenten om op terug te kijken!

Medische scholing

1. Online medische scholing

In januari ontvingen we een medische scholing voor een live uitzending aan ruim 20.000 zorg professionals. Het onderwerp was het COVID-vaccin. Door het belang van het onderwerp en de vele sprekers, is er gekozen voor een uitgebreide opzet. Studio 2 werd ingericht als tv-studio, met enerzijds een tafelsetting en anderzijds een huiskamersetting. Onder leiding van Patrick Bindels (Hoogleraar huisartsgeneeskunde aan het ErasmusMC) sloten onder andere Cécile van Els (hoogleraar Vaccinologie bij het RIVM)  en Iddo de Ruiter (huisarts en senior beleidsmaker bij de LVH) aan tafel aan. Aansluitend vond een informeel gesprek plaats tussen Diederik Gommers en een huisarts waarbij ze in gesprek gingen over hun ervaringen van het afgelopen jaar. Ter afsluiting zond de singer-songwriter Ravenna het lied ‘Ik zie jou’. Lees in dit artikel meer over deze live uitzending.

Stadstrand De Hallen

2. Stadstrand De Hallen

Deze zomer was het goed vertoeven op Stadstrand De Hallen, op het Bellamyplein. We werkten samen met andere ondernemers uit De Hallen aan een heerlijke plek voor ontspanning, elkaar weer live ontmoeten en samen genieten midden in Oud West, bij het prachtige pand van De Hallen Amsterdam. Met verschillende activiteiten organiseerden we voor iedereen wat wils. Zo waren er filmavonden, Sangria Silent Disco feestjes, Live Latin nights, Boozy Brunches en kinderactiviteiten. Het was succesvolle ervaring en wie weet komt het strand in 2022 terug. Lees meer over het Stadstrand en de activiteiten in ons eerdere artikel; Terugblik op Stadstrand De Hallen. 

Mumster en Ware Westen

3. Mumster en Ware Westen

Naar aanleiding van de Dutch Sustainable Fashionweek vond op 24 september een event plaats in het teken van duurzame mode. De Full Circle Campaign, georganiseerd door Mumster, werd gecombineerd met een paneltalk, georganiseerd door Ware Westen. In samenwerking met Gemeente Amsterdam was het programma gevuld met diverse workshops, een expositie en documentaire screening. Ten slot eindigde het event met de paneltalk van Ware Westen over inclusie en diversiteit in de duurzame mode-wereld. De bezoekers kwamen gedurende de dag binnen in shifts van 50 personen, en de paneltalk werd via een livestream gevolgd door de kijkers thuis. Meer lezen over de expositie en activiteiten? Lees dan het artikel over dit event van Mumster en Ware Westen. 

Bold Woman Award

4. Bold Woman Award – Veuve Clicquot

Op maandag 11 oktober is in De Hallen Studio’s Amsterdam de Veuve Clicquot Bold Woman Award, voorheen bekend als Prix Veuve Clicquot, en de Bold Future Award uitgereikt. Marinka Nooteboom, CEO van de Koninklijke Nooteboom Groep, won de Bold Woman Award en mag zich Zakenvrouw van het Jaar 2021 noemen. Aan Paulien Wesselink, oprichtster van O My Bag, werd de nieuwe award voor aanstormend talent, de Bold Future Award, uitgereikt. De Hallen Studio’s werd geheel overgenomen door de branding van Veuve Clicquot. Benieuwd naar de vormgeving van het evenement? Lees dan hier het artikel over de Bold Woman Award van Veuve Clicquot. 

Online kerstviering

5. Online Winterfeest

Een van onze opdrachtgevers besloot om dit jaar een online winterfeest te organiseren voor hun personeel. Dit deden zij door flink uit te pakken met een Winter Wonderland thema. Het evenement was via livestream te volgen, en bestond uit verschillende programma onderdelen. Het online event werd geopend door een spectaculaire dansact op de LED-vloer. Ook namen de kijkers deel aan een workshop waarna ze met elkaar in gesprek gingen in online netwerk break-out rooms. Aansluitend kwam een illusionist in de studio die niet alleen de kijkers thuis verwonderde, maar ook met de CEO van het bedrijf een experiment uitvoerde. Tot slot werd het evenement afgesloten met een adembenemend muzikaal optreden. In dit artikel kun je meer lezen over dit online event.

 

Benieuwd naar andere evenementen die wij hebben georganiseerd in De Hallen Studio’s dit jaar? Neem dan een kijkje op onze nieuws pagina om te lezen over verschillende eventcases van 2021. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch